Bulundu Özel İtem Skripti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Screamov
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 436
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Screamov

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
16
Minecraft
Screamov

Discord:

İhsanMert#3187

Ben Bir Skript İsteğinde bulunacağım Özel İtem Skripti Olay şu: iteme isim,lore,enchant,unbreakible,ve effect eklemek istiyorum skriptle daha doğrusu oluşturmak istiyorum bu tür bir skripti yapabilcek varmı örnek veriyorum demir kazma v5 kırılamaz adı &7&lDemir Kazma lore &7&lözel demir kazma sonra effect acele 2 verse eline alınca olur mu server 1.16
birde kazmaya fazladan büyü basılmasın servet 3 falan çok pahalı desin olur mu arkadaşlar

konu hala aktif

Lore vs. ekleme yapılabilir ama büyü basma için plugin kullanmanız daha faydalı olacaktır

Şimdi eşyanın ismini değiştirmek ve lore eklemek için eklentiler var bunları itemedit eklentisi ile yapabilirsin. Elinde eşyanın özelliğine göre iksir etkisi vermesi için de eklentiler var Executbleitems gibi. Örste istediğin eşyaya istediğin büyünün eklenmemesini skript ile yapabiliriz. Bunun skriptini sana yapıp atarım. Fakatözel eşyayı eline alınca iksir etkisi vemre işi skript ile olursa inanılmaz derece performans kaybı olur. Ama yine de yapıp atarım istersen.

Şimdi eşyanın ismini değiştirmek ve lore eklemek için eklentiler var bunları itemedit eklentisi ile yapabilirsin. Elinde eşyanın özelliğine göre iksir etkisi vermesi için de eklentiler var Executbleitems gibi. Örste istediğin eşyaya istediğin büyünün eklenmemesini skript ile yapabiliriz. Bunun skriptini sana yapıp atarım. Fakatözel eşyayı eline alınca iksir etkisi vemre işi skript ile olursa inanılmaz derece performans kaybı olur. Ama yine de yapıp atarım istersen.
bana discorddan ulaşırmısınız ben size ulaşamadım etiket yanlış galiba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl