Konsol.Artz#5992
Reklam olmasinda CraftRise veya SonOyuncu Kasaları gibi.bır nevı csgo kasası gıfı anımatıon mu olucak yanı
SonOyuncu Kasasi gibi. Animasyonda, Elini Aciyorya onun gibi.Hareket'den kasıt nedir yani? Nasıl olacak açıklar mısın yardımcı olabilirim.
Cylonce#4109
Reklam olmasinda CraftRise veya SonOyuncu Kasaları gibi.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
SonOyuncu Kasasi gibi. Animasyonda, Elini Aciyorya onun gibi.
Ateş ve Kalp efektli Yapabilirmisiniz? :)O Skript değil Java ile yapılmış bir özel plugin.
Ateş ve Kalp efektli Yapabilirmisiniz? :)bır nevı csgo kasası gıfı anımatıon mu olucak yanı
Ateş ve Kalp efektli Yapabilirmisiniz? :)Hareket'den kasıt nedir yani? Nasıl olacak açıklar mısın yardımcı olabilirim.
Alpho320#9202
Anlamadım,CraftRise ve Sonoyuncu oynamadım gif şeklinde alıp buraya atarmısın yardımcı olabilrim.Ateş ve Kalp efektli Yapabilirmisiniz? :)
Ateş ve Kalp efektli Yapabilirmisiniz? :)
Ateş ve Kalp efektli Yapabilirmisiniz? :)
Google de var yardımcı olursan sevinirim. :) şuanda telefondayimda kusura bakma.Anlamadım,CraftRise ve Sonoyuncu oynamadım gif şeklinde alıp buraya atarmısın yardımcı olabilrim.
DC: MrBerkayWinnerBulamadım.Discordunu ver daha detaylı anlat istersen.
Aslında yukarisindan efektlerde çıkarabilir.dostum bunun skript ile olacagı pek mümkün değil
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!