TheLudoBile
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 15
- Minecraft
- TheLudoBile
Discord:
TheLudoBile#3485
TheLudoBile#3485
besa3576
Her iki seçenekte oraxen de mevcut. İstersen eşyayı değiştirirsin istersen font üzerinden yaparsın sana kalmış.bildiğim kadarıyla oraxen item texturelarını değiştiriyo ki bence font daha iyi bir metod, biraz zaman verip eklentisiz yapın bence
Bu font olayı için kaynak varsa link atabilirmisin arastirmalarim sonucu video filan bulamadim nasil yapilacagi ile ilgiliHer iki seçenekte oraxen de mevcut. İstersen eşyayı değiştirirsin istersen font üzerinden yaparsın sana kalmış.
besa3576
buyur.Bu font olayı için kaynak varsa link atabilirmisin arastirmalarim sonucu video filan bulamadim nasil yapilacagi ile ilgili
buyur.
besa3576
Şöyle söylemem gerekirse gui de bu mantıkla yapılıyor. Ekstradan özel bir işlem gerektirmiyor. İsteğinizle ilgili de doğrudan bir içerik internet üzerinde yer almıyor. "Verilen resimler yerine menü koyun." demekten başka diyebileceğim pek fazla bilgi yok.Bunu izledim fakat gui ile ilgili pek bir bilgi icermiyor daha detaylı bir kaynak varsa paylasirmisiniz veyahut dc den size ulaşsam yardımcı olabilirmisiniz
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!