B
BurakGndgdu1
Ziyaretçi
Plugin linki verebilirmisiniz deneyip yardımcı olayım
plugin bu fakat paralı yardımcı olabileceğinizi sanmıyorumDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Inxity#3240
besa3576
Sana katılıyorum bu tür menüleri yapabilmek için font düzenlemeyi bilmelisin.deluxemenus ile de yapılabilir tek yapman gereken kaynak paketlerinde texture ve font düzenlemeyi öğrenmen
BeyazPolis#1044
Türkler olarak yine dünyaya Örnek oluyoruz beyefendi.Örnek olmaya başladıysak ne mutlu bize. Eklenti veya eklentisiz yapabilirsiniz fakat ItemAdder eklentisini kesinlikle önermiyoruz.
besa3576
İtemsadder bende kullanmayı tercih etmiyorum oraxen bence daha iyi ancak eklenti ile istenilen gui özelliği oluşturulabilir. Bunun bilinmesinde yarar var. Bunun dışında...Örnek olmaya başladıysak ne mutlu bize. Eklenti veya eklentisiz yapabilirsiniz fakat ItemAdder eklentisini kesinlikle önermiyoruz.
Öneriniz için teşekkür ederim. :)Örnek olmaya başladıysak ne mutlu bize. Eklenti veya eklentisiz yapabilirsiniz fakat ItemAdder eklentisini kesinlikle önermiyoruz.
zaten pluginde menü hariç bi çok şeye hakimim. önerileriniz için teşekkür ederim.İtemsadder bende kullanmayı tercih etmiyorum oraxen bence daha iyi ancak eklenti ile istenilen gui özelliği oluşturulabilir. Bunun bilinmesinde yarar var. Bunun dışında...
Bu konuyu açan için diyorum:
İstersen bunu Minecraft'a font özelliğiyle yapabilirsin ki... Ben bunu önermiyorum. Çünkü çok fazla bilmen gereken içerik var ve sen ilerleyen zamanlarda bu menü ile yetinmeyip eşya, zırh filan da eklemek isteyeceksindir.
Bunun içinse oraxen veya itemsadder almanı şiddetle öneriyorum. Eğer sunucuna doku paketi eklemek istiyorsan bu eklentiler işini deli gibi kolaylaştıracaktır. Diğer türlü vaktini çok harcayacaksın.
Kısacası bu bence paraya kıyman gereken konulardan biri bunu rahatlıkla söyleyebilirim. Çünkü bende doku paketleriyle uğraşıyorum ve oraxen kullanıyorum. Eşya oluşturmayı, menü yapmayı ve daha birçok özellik hakkında bilgi sahibiyim ama yine de oraxen kullanıyorum.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!