shunetwork
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 1
- Minecraft
- shudev
Discord:
shudens
shudens
ByVoxar
shudens
Peki o Dünyayı Nasıl BulabilirimDeluxe menuden menu yapabilirsin better rtp ile de ışınlanmasını sağlayabilirsin özel dünya ise sanırım bir eklenti ile veya hazır bir map ile yapılmış olabilir
obfuscatekiller
Dünyaları multiverse-core ile oluşturuyorlar'dır ve prag serverleri genelde hazır kit pluginleride kullanıyor hazır paketleri vardır illaha az çok bakarak mantığını çözebilirsiniz ve menüleri deluxemenus'den daha çok rtp eklentilerini direk kullanabilirsin prac serverleri için guili olanlarıda var ayarlanabilen ben rastlamıştım ufak araştırmayla bakalabilirsiniz eğer bulamazsanız yardımcı olurum özellikle vds kullanıyorsanız plugin sayınızı az tutmaya çalışın ve chunky ile chunkları önceden yüklemeyi unutmayınPeki o Dünyayı Nasıl Bulabilirim
shudens
Uyarılarınız İçin Çok Teşekkür Ederim Peki Bu Prac Paketlerini Nerden Bulurm VDS VarDünyaları multiverse-core ile oluşturuyorlar'dır ve prag serverleri genelde hazır kit pluginleride kullanıyor hazır paketleri vardır illaha az çok bakarak mantığını çözebilirsiniz ve menüleri deluxemenus'den daha çok rtp eklentilerini direk kullanabilirsin prac serverleri için guili olanlarıda var ayarlanabilen ben rastlamıştım ufak araştırmayla bakalabilirsiniz eğer bulamazsanız yardımcı olurum özellikle vds kullanıyorsanız plugin sayınızı az tutmaya çalışın ve chunky ile chunkları önceden yüklemeyi unutmayın
vandelore_
VDS'lik durum değil iş. Paketleri bulman zor Shyam Practice yaz builtbybit e paket var plugin var istediğini al kullan tavsiyem pl al editle. Map nasıl yapılır idk.Uyarılarınız İçin Çok Teşekkür Ederim Peki Bu Prac Paketlerini Nerden Bulurm VDS Var
shudens
Ama Bana Ücretsiz lazımVDS'lik durum değil iş. Paketleri bulman zor Shyam Practice yaz builtbybit e paket var plugin var istediğini al kullan tavsiyem pl al editle. Map nasıl yapılır idk.
mustafa_8907
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!