Çözüldü Oyundan çikinca ayni yerden devam etme skripti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SaltanatNetwork

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
32
Minecraft
Synca

Discord:

Barış yıldız#2523

Elimde şöyle bir skript var ama bu skripte oyuna tekrar girince oyuncunun kaldiği yerden devam etmesini istiyorum bunu yapabilir misiniz?

(Authme veya essentialsdan kaynakli olabiliceğinin farkindayim ama baya araştirdim yine de spawna atma sorununu çözemedim belki bunu bir skript ile yapabilirsiniz diye paylaşiyorum lütfen yardimci olun.)

Kod:
command /setspawn:
    permission: asd.asd
    trigger:
        set {spawn} to location of player
        send "Spawn Belirlendi."

command /spawn:
    trigger:
        teleport player to {spawn}

Authme Confiğindeki ForceSpawnLocOnJoin: içindeki enabled'i false yaparsan istediğin sonuca ulaşırsın

Bu olay belirttiğiniz üzere büyük bir ihtimal eklentilerinizin ayarları ile ilgili bence biraz araştırırsanız bu özelliği kapatabilirsiniz. Sizin için araştırmaya çalışacağım.
Arkadaşımız olayı halletmiş oldu. Herhalde kilit.

Authme Confiğindeki ForceSpawnLocOnJoin: içindeki enabled'i false yaparsan istediğin sonuca ulaşırsın
enabled zaten false, true yapmayi da denedim malesef hala ben oyundan çiktikdan sonra spawnda doğuruyor...

enabled zaten false, true yapmayi da denedim malesef hala ben oyundan çiktikdan sonra spawnda doğuruyor...
Skriptleriniz arasında başlangıç tarzı bir skript varmı ? Örneğin on join : teleport to player {spawn}

Skriptleriniz arasında başlangıç tarzı bir skript varmı ? Örneğin on join : teleport to player {spawn}
hayir yok araştirdim baya baya her yere baktim malesef bulamiyorum skriptle çözemez miyiz bu sorunu?

Skript ve plugin listenizi atar mısınız ?

zaten bir konuda atmiştim buyrun o konunun linki
Skript ve plugin listenizi atar mısınız ?

skriptlerde yok eminim :(

Kod:
on quit:
    set {sonyer::%player%} to player's location

on join:
    if {sonyer::%player%} is set:
        teleport player to {sonyer::%player%}
    else:
        teleport player to {spawn}

Bu Kod işinize yarayabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl