Bulundu oyunda yokken itemin gelmemesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PaSHA1903

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
4
Minecraft
ankara
merhaba kullanıcı siteden alım yaptığın oyuncu oyunda yokken item vermiyor

spawn MineableSpawners içni bu plugini kullanıyorum ve eggleri vermesi için /give komudunu kullanıyorum oyuncu yokken nasıl envanteirne verdirebilirim ?

spawn MineableSpawners içni bu plugini kullanıyorum ve eggleri vermesi için /give komudunu kullanıyorum oyuncu yokken nasıl envanteirne verdirebilirim ?
Bildiğim kadarıyla eğer oyunda yoksa eşya envaterine gelmez.

Normal bir şey zaten, ürün bilgilendirilmelerinde bunu açıklamanız lazım ama eğer düzeltilmesini isterseniz bilgili bir kişiye danışabilirsiniz

Özel bir eklenti ile bu sorunu çözebilirsiniz. Örneğin /spawnerver [spawnerismi] gibi bir komut olur, eğer oyuncu aktifse direkt olarak spawnerı verir. Eğer oyunda değilse oyuncu oyuna katılınca spawnerı verir. Sitede ürünü verme komutuna da bu komutu ayarlarsanız oldu bitti. Özel eklenti siparişi vermek isterseniz Minefox Studio olarak yardımcı olabiliriz. İyi forumlar.

skript istek aç yapayım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl