Bulundu Oyuncuyu Öldürünce Chatte İtemin ismini gösterme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

Syhtm

Ziyaretçi
Merhabalar , Skript Hakkında Birşey Sormak İstiyorum Skriptte yeniyim , Hatta Şuan Sorucagım şeyin Skript olup olmadıgından biraz şüphem var ama ,
İstedigim Şey ; Birisini Öldürdügünde Chatte *Oyuncu1* - *Oyuncu2* yi ''O An Kullandıgı item'' ile öldürdü olarak göstermek istiyorum
Bu Skript ile yapılıyorsa Kodu verebilirmisiniz veya plugin ise linki lazım Lütfen. ^^

Merhabalar , Skript Hakkında Birşey Sormak İstiyorum Skriptte yeniyim , Hatta Şuan Sorucagım şeyin Skript olup olmadıgından biraz şüphem var ama ,
İstedigim Şey ; Birisini Öldürdügünde Chatte *Oyuncu1* - *Oyuncu2* yi ''O An Kullandıgı item'' ile öldürdü olarak göstermek istiyorum
Bu Skript ile yapılıyorsa Kodu verebilirmisiniz veya plugin ise linki lazım Lütfen. ^^
Kod:
on death
on death of player
on death of player:
    send "%player% Adlı Oyuncu %player% Adlı Oyuncuyu Yerin Dibine Gömdü !"  to players

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Kod:
on death
on death of player
on death of player:
    send "%player% Adlı Oyuncu %player% Adlı Oyuncuyu Yerin Dibine Gömdü !"  to players
Arkadaşın İstediği Şeyi Yanlış Anlamışsınız Bu Plugin Ve Skriptte Öldürdüğü İtem Gözükmüyor
Dostum
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Tıklayarak Bu Pluginden Ayarlayabilirsin İyi Günler.

En son 2014'de upgrade gelmiş. Güncel bir eklenti olduğunu sanmam. Çalışması zor.
1.8de Çalışıyor Diye Biliyorum Ama Bozulmuş Olabilir Kullandığım Bir Plugindi.

Zor değil, araştırsanız bulursunuz.

Merhabalar @Syhtm, bu eklenti sayesinde istediğiniz özelliği yapabilirsiniz.

Eklentiye gitmek için:

Konunuz çözüldü ise lütfen bildiriniz, konuyu kapatalım.
Dostum Öyle Ayarlayamam O Çok Zor
1.8de Çalışıyor Diye Biliyorum Ama Bozulmuş Olabilir Kullandığım Bir Plugindi.
yorum yapan , kod yazan , eklenti öneren herkes için teker teker teşekkür ediyorum ' skript denerken yanlışlıkla şans eseri buldum kodu
buyurun isteyen olursa %coloured name of player's weapon% konu kilitlenebilir
edit : normal yapınca kılıcın ismi çıkıyor fakat eğer %attacker% falan yazıp birisini öldürdügünde çıkmasını yaptıgımda <none> olarak çıkıyor pffffffff

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl