meerzean
Bir Kömür Göründü Kaptanım!
- Elmaslar
- 25
- Minecraft
- meerzean
Discord:
meerzean#6329
meerzean#6329
meerzean#6329
Her bir blok için teleportlarsam oyuncunun oyunu kasabilir smooth bir şekilde hareket ettirmek istiyorumbaya uzun fakat her seferinde teleportlayabiilirsin oyuncuyu
meerzean#6329
Maalesef istediğim şeyler bunlar değilDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
TheLudoBile#3485
meerzean#6329
Sağolun sanırım bu yöntemi değilde kişinin altına barrier koyup görünmez yapıp teleportlayacağım konu kapanabilir teşekkürleroyuncuyu nbtleriyle varlığını hiç hissetirmeyeceğiniz bir entity ye bindirip onu istediğiniz gibi yönlendirebilirsiniz. çıkmak için shift i de "" actionbar gönderip engellersiniz, benim aklıma çalışabilecek bu geldi başka metodlar da belki vardır. tab2 hareketten kastınız push değilse
TheLudoBile#3485
her tickde 0.1 meter ışınlasanız bile hareket ederkenki gibi gözükçeğini test etmesem de sanmıyorumSağolun sanırım bu yöntemi değilde kişinin altına barrier koyup görünmez yapıp teleportlayacağım konu kapanabilir teşekkürler
meerzean#6329
Skript ile ilgili birşey bulamadım fakat istediğimi yapan bir plugin buldumher tickde 0.1 meter ışınlasanız bile hareket ederkenki gibi gözükçeğini test etmesem de sanmıyorum
meerzean#6329
Evet çözüldü üstte belirtmeyi unutmuşum ^^Merhabalar, Sorununuz çözüldü ise lütfen belirtiniz.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!