Bulundu Oyuncuya npc de kendi skinini gösterme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

raksodnus

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
2
Merhaba değerli forum üyeleri yardımınıza ihtiyacım var. Sunucumda NPC nin oyuncunun kendi skininde olmasını istiyorum /NPC skin -p yazdığımda kırmızı şekilde "null" yazısı alıyorum yardımcı olabilirmisiniz?

Demek istediğim her oyuncu kendi skinini görsün ben kendi adımı yazarsam herkes de benim skinim gözükür
ama yinede teşekkürler.

son sürüm citizens kullan (ücretli maalesef) leak önermiyorum fakat leak'ı geziyor bspigotta
npc select ile npc'yi seç ve /npc skin -p komutunu gir büyük ihtimalle olacaktır

leak sıkıntılı iş hatta ünlü bir sunucuda aynı şeyi yaşamıştı burada da konu linki burada
Bana tıkla
biliyorum leak'ın sıkıntılı olduğunu zaten önermem diye yazdım fakat zarar vermeyebilen leak'larda bulunuyor yine de emek hırsızlığıdır o yüzden önermiyorum yazdım

Kendi PayPal ım var yani satın alabilirim Orjinal eklentinin linkini atabilirmisiniz? 10 usd az para değil :.)

Bunda Çalışacağına misin 10 USD fazla gibi

hmmm
2020-12-04_11.57.26.png

Ekli dosyalar

• 2020-12-04_11.57.26.png
    2020-12-04_11.57.26.png
    336,2 KB · Görüntüleme: 61
son sürüm citizens kullan (ücretli maalesef) leak önermiyorum fakat leak'ı geziyor bspigotta
npc select ile npc'yi seç ve /npc skin -p komutunu gir büyük ihtimalle olacaktır
Ücretli değil, spigottaki bağış linki.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Dediğin bir
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Ek olarak citizenste artık bu özellik yok. Ücretli eklentiyi satın alabilirsin veya skriptle yapabilirsin ama bilgim yok nasıl yapacağın hakkında.

Teşekkür ederim ama ücretli eklenti çok pahalıya gelir skript yapabilen bir arkadaş varsa ulaşabilir mi bana acaba?

Discord: Golden Cube#7099

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl