MasterSurvival
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 26
variables:
{chat::%player%} = false
on join:
set {chat::%player%} to false
wait 60 second
set {chat::%player%} to true
on chat:
cancel event
if {chat::%player%} is true:
uncancel event
variables:
{chat::%player%} = false
{chat_oyuncular::*} = none
on join:
remove player from {chat_oyuncular::*}
set {chat::%player%} to false
wait 10 real second
set {chat::%player%} to true
send "&cYazı Yazabilirsin"
add player to {chat_oyuncular::*}
on chat:
cancel event
if {chat::%player%} is true:
send "&c%player% &3> &e%message%" to {chat_oyuncular::*}
Çalışıyor problem yok fakatal böyle bişey yaptım gelen oyuncu mesajları göremezKod:variables: {chat::%player%} = false {chat_oyuncular::*} = none on join: remove player from {chat_oyuncular::*} set {chat::%player%} to false wait 10 real second set {chat::%player%} to true send "&cYazı Yazabilirsin" add player to {chat_oyuncular::*} on chat: cancel event if {chat::%player%} is true: send "&c%player% &3> &e%message%" to {chat_oyuncular::*}
&c%player% &3> &e%message%
TheLudoBile#3485
mesajını neden düzelttin
TheLudoBile#3485
Aynı mesaj atılmıştı çünkü, "Neden kurucu gibi prefixleri bozacak bi' şey yaptın?" gibi bir şey dedim.mesajını neden düzelttin
Çalışıyor problem yok fakatkısmı tagları bozuyor.Kod:&c%player% &3> &e%message%
sana burda katılıyorum arkadaşla discorddan iletişime geçtim ona 1 halini daha attım permission ile tag çalışıyordu 29 permission ekliyemem dedi kabul etmedi ve üstüne arkadaşın yapmak istedigi şey oyuncu oyuna gelirken hani hoşgeldin yazıyoya arkadaşın sunucusundaki kişiler konuşunca göremiyormuş send player title ile yapılabilir.Bunu yapamazsın çünkü chat gizlemek ancak oyun ayarlarından yapılabilecek bir şeydir. Bunu herhangi bir sunucuda mı gördün?
burda bedava bişey veriyorum niye böyle bişey yaptın diyorsun isteyen kullanır isteyen kullanmaz.Aynı mesaj atılmıştı çünkü, "Neden kurucu gibi prefixleri bozacak bi' şey yaptın?" gibi bir şey dedim.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!