Çözüldü oyuncunun ismini announce etme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ahrizehra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 974
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ahrizehra

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
7
Minecraft
Ahrizehra
%player_name% placeholderı kullandığım zaman gören oyuncunun ismi çıkıyor ben bu komutu tetikleyen oyuncunun ismi çıksın istiyorum ne yapmam gerekiyor?

Tetiklemeyi nasıl yapacak,butona vs tıkladığında mı başka bir şeyle mi

Merhaba,

%player_name% yer tutucusunu kullandığınız zaman her oyuncunun sohbetine kendi adının yazdığı bir duyuru mu gidiyor?

Siz tek bir oyuncunun adını mı istiyorsunuz?

Siz tek bir oyuncunun adını mı istiyorsunuz?
Bu komutu tetikleyen kişinin ismini istiyorum yani asıl olay şu Achivement plugini kullanıyorum ve spesifik bir achivementi kazanan oyuncunun isminin tüm oyuncular tarafından görünmesini istiyorum "Ahrizehra isimli oyuncu "Taş Kırma" Başarımını kazandı." gibi

Belirttiğiniz eklentiyi daha önce hiç denemedim. Başarım kazanılınca MessageAnnouncer eklentisiyle nasıl etkileşime geçiyorsunuz?

Belirttiğiniz eklentiyi daha önce hiç denemedim. Başarım kazanılınca MessageAnnouncer eklentisiyle nasıl etkileşime geçiyorsunuz?
Execute: "msa announce taşbaşarımı" achivement ödüllerine bu execute komutunu ekliyorum

MessageAnnouncer eklentisini inceledim ve istediğiniz şeyin bu eklentiyle mümkün olamayacağı kararına vardım. Başka bir duyuru eklentisi veya Skript kullanabilirsiniz.

MessageAnnouncer eklentisini inceledim ve istediğiniz şeyin bu eklentiyle mümkün olamayacağı kararına vardım. Başka bir duyuru eklentisi veya Skript kullanabilirsiniz.
bir öneriniz var mı skript veyahut plugin?

Skript kullanabilirsiniz.
Kod:
command /özelduyuru [<player>] [<text>]:
    permission: op
    trigger:
        broadcast "%arg 1% adlı oyuncu %arg 2% başarımını kazandı."

Eklentiye bu komutu atayabilirsiniz. Oyuncu adı kısmına PLAYER yazmalısınız.

İşinize yaradı mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl