- Elmaslar
- 1.010
- Discord İzni

- Minecraft
- benjamin1734
Discord:
benjamin17

benjamin17

apcu
Erisos

benjamin17
Galiba ocean da paralı. Parasız bir sistem var ise atabilirmisin.Genellikle Ocean, Golden Tool gibi yazılımlar kullanıyorlar. Golden Tool paralı ve kendim hiç kullanmadım. Ocean'da ise kontrole alacak kişi uygulamadan bir kontrol kodu oluşturuyor, kontrole alacağı kişi de ocean'ı kuruyor. Kontrole alan kişi hile olduğu düşünülen kişiye oluşturduğu o kodu atıyor ve kullanıcı o kodu Ocean uygulamasında giriyor. Ocean bilgisayarı tamamen tarıyor. Doomsday gibi injectlenen hileleri bile bulabiliyor. Yazılımın discord sunucusundan ayrıntılı bilgi alabilirsin
Oda ayrı bir yöntem tabi ama oyuncuların önünde de yazılı bir kanıt olarak durması daha iyi olur.O programlar hiç bir işe yaramıyor. Ben eski pvp oyuncusuyum 1.8.9, 1.9+(Yeni PVP) sürümlerinde oynadım çoğunda genel de sıralama kastım. Aşırı fazla hile gördüm gözümün önünde arkadaşıma kontrol yapmışlardı hiç bir şey çıkmadı. Fakat gözle anlaşılır ben bir oyuncuya baktığım da hile olup olmadığını kısa sürede anlayabiliyorum. Benim tavsiyem biraz hileci adamların videolarını izleyin gerçekten işe yaracak ayırt etmeniz de.

apcu
Yetkilisi olduğum sunucuların hepsinde Ocean kullandım ve hepsinde de inject edilen hileleri buldum.O programlar hiç bir işe yaramıyor. Ben eski pvp oyuncusuyum 1.8.9, 1.9+(Yeni PVP) sürümlerinde oynadım çoğunda genel de sıralama kastım. Aşırı fazla hile gördüm gözümün önünde arkadaşıma kontrol yapmışlardı hiç bir şey çıkmadı. Fakat gözle anlaşılır ben bir oyuncuya baktığım da hile olup olmadığını kısa sürede anlayabiliyorum. Benim tavsiyem biraz hileci adamların videolarını izleyin gerçekten işe yaracak ayırt etmeniz de.

apcu
Ben Ocean'ı ücretsiz diye biliyorum. En azından ben ücretsiz kullanıyordum zamanında. Şuanda ne durumda bilgim yok.Galiba ocean da paralı. Parasız bir sistem var ise atabilirmisin.
Oda ayrı bir yöntem tabi ama oyuncuların önünde de yazılı bir kanıt olarak durması daha iyi olur.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!