Çözüldü Oyuncunun her yazdığı yazının başına ! unlem koyulmasını istiyorum nasıl yapabilirim lütfen yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OmerFaru54841515k

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Oyuncunun her yazdığı yazının başına ! unlem koyulmasını istiyorum nasıl yapabilirim lütfen yardım

on chat:
set message format to "!%message%"

Çalışmıyor bide ! unlem yerine broadcastworld yapabilirmiyiz butun oyuncular duyurudan yazsın fakat isimleri gözüksün istiyorum rutbeleri flnda

Çalışmıyor bide ! unlem yerine broadcastworld yapabilirmiyiz butun oyuncular duyurudan yazsın fakat isimleri gözüksün istiyorum rutbeleri flnda

Hata yok kodda. Sadece ikinci satıra 4 boşluk/1 tab atın yeter. Mesajı yapmak için "" içini değiştirin. %player% oyuncu
%player's group% rütbesi

Essentials dan yapsan ?
Daha mantıklı olur.

Başka bir plugin paketi deneyin hazır olanlardan, editleyin yeter gibi duruyor sizin için galiba :)
olmazsa ücretli plugin yaptıra bilirsiniz.

Hata yok kodda. Sadece ikinci satıra 4 boşluk/1 tab atın yeter. Mesajı yapmak için "" içini değiştirin. %player% oyuncu
%player's group% rütbesi
olmuyor bu seferde ! gelmiyor

Kod:
on chat:
    set message to "!%message%"

Buyur bu senin işine tam yarar

On chat:
replace all "" with "!%message%" in the message

Oyuncunun her yazdığı yazının başına ! unlem koyulmasını istiyorum nasıl yapabilirim lütfen yardım
Hocam Konuyu Daha Bi Açsan ? sanırım istediğin bu
Kod:
chat:
  radius: 0
  format: ' &e{ISLAND_LEVEL} {DISPLAYNAME}  &f{MESSAGE}!'

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl