Çözüldü Oyuncuların sunucuya hangi modlarla katıldığına bakma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan wibonsue
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 259
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wibonsue

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
4
Minecraft
wibonsue

Discord:

wibonsue#8862

Merhaba arkadaşlar geçen aylarda bir admin sunucusuna katılan bir oyuncusunun mod listesinde hile olduğu için banladı ve ekran görüntüsü resimdeki gibi. Kısacası oyuncular sunucuya girerken hangi modlarla girdiğine nasıl bakalabiliriz bunun bir plugini var yoksa mod ile mi yapıyorlar anlamış değilim.
Benimde Forge-Bukkit bir sunucum var Mohist kullanıyorum tam işime lazım birşey bu nasıl oluyor aceba ?
1714085383444.png

(Resim onların discordundan alınma adminin kendi modlarını paylaştığı bir görüntü sunucunun konsoluna yansıyor gördüğünüz üzere)

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
plugini bu işe yarıyor. Kendim test etmedim ama deneyebilirsiniz. (Ama şunu da belirtmeliyim ki clientlar gönderdiği paketi değiştirerek bu plugini kandırabilir.)

Son düzenleme:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
plugini bu işe yarıyor. Kendim test etmedim ama deneyebilirsiniz. (Ama şunu da belirtmeliyim ki clientlar gönderdiği paketi değiştirerek bu plugini kandırabilir.)
Evet farkındayım fakat farklı bir hacked client bulmak cidden zor forge 1.16.5 versiyonu için client bulamadım pek ben araştırma yapmama rağmen sadece EMC, ForgeHax bu iki modu mod klasörüne atıp girebiliyorsun şuana kadar sunucuma tehdit yaratabileceğini düşündüğüm bu ikisi var sadece :))

Hocam bu arada o pluginin yapımcısının discordundan yardım aldım fakat resimdeki özelliği o plugin sağlamıyormuş.
Başka bildiğiniz bu tarz bir plugin var mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl