Oyuncuların rahatça map dışına çıkması.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Deleted User 63724

Yaratık Tuzağı: Çalışıyor
Elmaslar
332
Başlıktada belirttiğim gibi oyuncular rahatça map dışına çıkabiliyorlar
sebebi ise minecraft 1.9 da gelen bir yemek
Nakarat Meyvesi
bildiğiniz üzere nakarat meyvesi yiyince sizi 5-6 blok uzağa ışınlıyor
ve oyuncular bunu kullanarak duvara yaklaşıyor meyveyi yiyor ve map dışındaki köyleri soyuyor.
bunu engelleyecek 1 skripte ihtiyacım var
umarım en kısa sürede bunu engellerim iyi forumlar MC-TR.

World Guard Varsa Belki İşinize Yarıya Bilir
Komut:/rg define <wgadı> exit deny

Skripte Gerek Yok /rg define __global__ Yazarsanız O Dünyada Block Kırılamaz Bütün Dünya WG Lenir.

fakat maplarda ev fln satılıyor onuda etkilemezmi wglenirse oyuncular aldıkalrı evi kıramazlar

fakat maplarda ev fln satılıyor onuda etkilemezmi wglenirse oyuncular aldıkalrı evi kıramazlar

Ev Satıyorsanız Pluginle Satıyorsunuzdur Plugini Etkileyeceğini Sanmam.
Sorun Çözüldüyse Belirtiniz.

/rg def __global__ yazıyorum bir yer seçmedin yazıyor ne yapmalıyım

/rg flag __global__ Deneyin

flaglarında sadece pvp deny var[DOUBLEPOST=1502313880,1502313715][/DOUBLEPOST]skriptimde sadece 1 hata var onu düzeltirseniz sevirim bunlarla uğraşmamış olurum
[HIDE]on right click with chorus fruit:
if player don't have permission "sk.admin"
cancel event
send "<purple>nakarat meyvesi yiyemezsin"[/HIDE]

sadece ilk satırda hata var diyor

flaglarında sadece pvp deny var

O Zaman O Alanın Kenarlarını Seçin En Altta 4 Köşesinede 2 Block Yerleştirin 2 Sinide Seçin //expand vert Yazın Ardından /rg define 1 Ardından /rg flag 1 entry deny Yapın 4 Köşesinede Uygulayın.

dediğiniz mantıklı :D ama exit deny olmasın saolun fakat heryere wg atmaya üşeniyorum skriptimdeki 1 hatayı düzeltebilirseniz sevinirim
skriptim:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
[DOUBLEPOST=1502314201,1502314167][/DOUBLEPOST]dediğiniz mantıklı :D ama exit deny olmasın saolun fakat heryere wg atmaya üşeniyorum skriptimdeki 1 hatayı düzeltebilirseniz sevinirim
skriptim:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

flaglarında sadece pvp deny var[DOUBLEPOST=1502313880,1502313715][/DOUBLEPOST]skriptimde sadece 1 hata var onu düzeltirseniz sevirim bunlarla uğraşmamış olurum
*** Gizlenmiş İçerik alıntılanamaz. ***

sadece ilk satırda hata var diyor

Chorus Fruit Diye Birşey Yok Diyor, Minecraftın İçinde Yoksa Engelliyemessin İD Si Varsa Essentials Config.yml sinden yasaklayın

id sini alıp chorus fruit yerine koysam olurmu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl