Çözüldü OYUNCULARIN PARASI SIFIRLANIYOR

xKatliyam

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
37
Minecraft
HzFalen

Discord:

! Falen#0788

Arkadaşlar Oyuncular Tam oynarken hiç birşey olmadan durup dururken paralar sıfırlanıyor ben consoldan baktığımda birşey göremiyorum ama sanırım shopguiplus ile bir oyuncu fazla /sell all yaparsa oyuncular parası sıfırlanıyor galiba çünkü hep sell all komutundan sonra paralar gidiyor ?
Çok acil yardım oyuncu kaybediyorum

NOT Paket Aldım!

Arkadaşlar Oyuncular Tam oynarken hiç birşey olmadan durup dururken paralar sıfırlanıyor ben consoldan baktığımda birşey göremiyorum ama sanırım shopguiplus ile bir oyuncu fazla /sell all yaparsa oyuncular parası sıfırlanıyor galiba çünkü hep sell all komutundan sonra paralar gidiyor ?

NOT Paket Aldım!
Sunucuda 1'den fazla ekonomi plugini olduğu için aynı sorunu yaşamıştım. iConomy ve Vault gibi birdan fazla aynı işlevde plugin varsa 1 tanesi hariç diğerlerini kaldırmayı deneyebilirsin.

Sunucuda 1'den fazla ekonomi plugini olduğu için aynı sorunu yaşamıştım. iConomy ve Vault gibi birdan fazla aynı işlevde plugin varsa 1 tanesi hariç diğerlerini kaldırmayı deneyebilirsin.
Geç cevap verdiğim için kusura bakmayın şuan deniyorum olursa cevap yazarım

NOT Paket Aldım!
- bir adet ekonomi plugini kullan.
- Furkanay38 dediği o pluginleri kaldır.
- Essentials klösründe worth.yml den /sell all kullanabilirisin
- /sell all /sat hepsi yapmak istiyorsan
- mycommand gir ve şu kodu yaz
sathepsi:
command: /sat hepsi
type: ALIAS
alias: /sell all
permission-required: false

Pakete para ödediyseniz, paket sahibiyle iletişim kurmanız daha iyi olur.

Arkadaşlarin dedikleri gibi pluginleri kontrol edin , işe yaramaz ise skriptlere girip /sell all komudunu bulup altinda yönlendirme komudu varmi kontrol edin.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl