Çözüldü Oyuncuların parası durup dururken sıfırlanıyor.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HzReach
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.108
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HzReach

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
3
Minecraft
HzReach
Sunucumda oyuncuların parası durduk yere sıfırlanıyor. Sizce neyden kaynaklı olabilir ve ne yapmalıyım ? (Skriptlerde parayla ilgili birşey yok) iConomy kullanıyorum. Vault sürümü: 1.5.6 Sunucu sürümü: 1.8.9

Büyük ihtimalle eklenti ile alakalı bir sorun, onun yerine başka bir eklenti denemeyi deneyin.

Sunucumda oyuncuların parası durduk yere sıfırlanıyor. Sizce neyden kaynaklı olabilir ve ne yapmalıyım ? (Skriptlerde parayla ilgili birşey yok) iConomy kullanıyorum. Vault sürümü: 1.5.6 Sunucu sürümü: 1.8.9
Eğer Paket Alıntıysa Veya başka bir paketten plugini aldıysan belirli sürede veya rasgele bir zamanda para sıfırlanma olarak ayarlanmış olabilir Bu Dediğim Şey skriptle olabilir Birde skriptlerinizi Kontrol edin Belki oradan kaynaklanıyor olabilir

Büyük ihtimalle eklenti ile alakalı bir sorun, onun yerine başka bir eklenti denemeyi deneyin.
Hangi plugini önerirsiniz ?

Eğer Paket Alıntıysa Veya başka bir paketten plugini aldıysan belirli sürede veya rasgele bir zamanda para sıfırlanma olarak ayarlanmış olabilir Bu Dediğim Şey skriptle olabilir Birde skriptlerinizi Kontrol edin Belki oradan kaynaklanıyor olabilir
Paket bana ait skriptlerde onunla alakalı birşey yok

Bro Essentials ve İconomy çakışıyor iconomy silmeni öneririm bende aynı hatayı almıştım çözümü buydu.

Vault son sürüm yükle

Normal iConomy kullanıyor iseniz iConomy Recreation tarzı bir sürümü vardı onu deneyin. Alternatif ekonomi eklentisi olarak Essentials'ın kendi ekonomisini, CraftConomy 3 eklentisini veya daha basit bir şey için Fe Economy eklentisini kullanabilirsiniz. Ekstra olarak sunucunuzda Vault var ise son sürüm olduğuna emin olun.

Merhaba, belki de bu hata değildir? Sunucunda eğer bir yetkili var ise /eco reset ** ile paraları sıfırlıyor olabilir.

essentials kullanın bence

Sorununuz çözüldü mü? Son gelen 4 mesajı deneyin, geri dönüş yapın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl