Çözüldü Oyuncuların Paraları Siliniyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AyCraft

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
34
Sunucuda ara sıra bütün oyuncuların parası siliniyor para pluginlerini değiştirdim hayla devam ediyor sonra bi loglara bakıyım dedim bu hataları aldığımı fark ettim yardımcı olabilirmisiniz

[08:58:40] [Server thread/ERROR]: Ambiguous plugin name `Essentials' for files `plugins\EssentialsX-2.17.2.0.jar' and `plugins\EssentialsX-2.17.1.0.jar' in `plugins'
[08:58:40] [Server thread/ERROR]: Ambiguous plugin name `EssentialsChat' for files `plugins\EssentialsXChat-2.17.2.0.jar' and `plugins\EssentialsXChat-2.17.1.0.jar' in `plugins'
[08:58:40] [Server thread/ERROR]: Ambiguous plugin name `EssentialsSpawn' for files `plugins\EssentialsXSpawn-2.17.2.0.jar' and `plugins\EssentialsXSpawn-2.17.1.0.jar' in `plugins'
[08:58:40] [Server thread/ERROR]: Ambiguous plugin name `ExploitFixer' for files `plugins\ExploitFixer.jar' and `plugins\ExploitFixer (1).jar' in `plugins'
[08:58:40] [Server thread/ERROR]: Ambiguous plugin name `GroupManager' for files `plugins\GroupManager.jar' and `plugins\EssentialsGroupManager.jar' in `plugins'
[08:58:40] [Server thread/ERROR]: Ambiguous plugin name `skRayFall' for files `plugins\skRayFallv1.9.17.jar' and `plugins\skRayFall+v1.9.15.jar' in `plugins'
[08:58:40] [Server thread/ERROR]: Ambiguous plugin name `Skript' for files `plugins\Skript.jar' and `plugins\Skript (3).jar' in `plugins'
[08:58:40] [Server thread/ERROR]: Ambiguous plugin name `UnioAntiCrash' for files `plugins\UnioAntiCrash[TR].jar' and `plugins\UnioAntiCrash.jar' in `plugins'
[08:58:40] [Server thread/ERROR]: Could not load 'plugins\SellStickv8.1.1.5.ASKYBLOCK.jar' in folder 'plugins'
[08:58:41] [Server thread/ERROR]: Could not load 'plugins\NoCrash_1.1.jar' in folder 'plugins'
[08:59:20] [Server thread/WARN]: [EssentialsGeoIP] §6Ay §eCraft §8► §9Versiyon Uyuşmazlığı! Lütfen Tüm Essentials Eklentilerini Aynı Sürüme Güncelleyin.

Bunlardan Biri Sebeb oluyor olabilirmi

iConomy eklentisi mevcut mu?

Bu hataların onla pek ilgisi olduğunu sanmıyorum vault mu kullanıyorsunuz birde skriptlerinizi paylaşırmısnız error veren.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl