Çözüldü Oyuncuların oyundan cıktığı Lokasyonlarda Armor Stand Oluşuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KingProtection

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
20

Discord:

vacentiastudios

sorun.png

Yukarıdaki resimdende anlaşılıcağı üzere böyle bir armor stand oluşuyor yalnızca spec modunda görebiliyorum ancak bu sunucuda bir sürü entity'ye yol acıp ilerleyen zamanlarda lagg cıkarabilir. Yardımcı olabilicek veya daha önce bu sorunu yaşayan varmı ?

Birde Konsoldada böyle bazı hatalar alıyorum EssentialsXXMP'Yİ Sildim bu hatalardan dolayı ancak kendini geri yüklüyor :/

Kod:
[10:16:06 WARN]: [Essentials] XMPP is not configured properly. If you do not know what XMPP is, you may wish to remove the EssentialsXXMPP plugin from your server.
[10:16:08 INFO]: UUID of player EfendilerNetwork is 
[10:16:08 INFO]: is leader = false
[10:16:08 INFO]: EfendilerNetwork[/] logged in with entity id 60458 at ([world]4816.5, 19.0, 944.5)
[10:16:08 WARN]: [Essentials] XMPP is not configured properly. If you do not know what XMPP is, you may wish to remove the EssentialsXXMPP plugin from your server.
[10:16:13 INFO]: [AuthMe] EfendilerNetwork logged in

Oyuncular oyundan çıkınca hologram mı çıkartıyorsun eklenti ile veya skript ile

Oyuncular oyundan çıkınca hologram mı çıkartıyorsun eklenti ile veya skript ile
Hayır hologram oluşmuyor yalnızca görünmez bir Armor Stand oluşuyor ve bende bunun oluşmamasını istiyorum.

Sunucuyu komple kapatıp EssentialsXMPP'yi silmeyi denedin mi?

Sunucuyu komple kapatıp EssentialsXMPP'yi silmeyi denedin mi?
Silmenin yollunu buldum ancak sorun devam ediyor konsol'a cıkan şey ise şu

Kod:
[14:09:17 INFO]: UUID of player EfendilerNetwork is 792295e5-
[14:09:17 INFO]: is leader = false
[14:09:17 INFO]: EfendilerNetwork[/95.] logged in with entity id 2923 at ([world]4816.5, 19.0, 944.5)

Bu mesaj konsol'a server'dan cıkınca yazıyor oyundan çıkınca ise

Kod:
[14:09:15 INFO]: EfendilerNetwork lost connection: Disconnected

Sorun Çözüldü !

Son düzenleme:
EssentialsXGeoIP & EssentialsXProtect silip dener misin 2 sinden biri olduğuna eminim

Attığın eklenti listesinden sunucunda sadece bu eklentiler bulunuyor ise Büyük ihtimalle EssentialsXProtect
Düzelmez ise skript'lerin ile alakalıdır

EssentialsXGeoIP & EssentialsXProtect silip dener misin 2 sinden biri olduğuna eminim

Attığın eklenti listesinden sunucunda sadece bu eklentiler bulunuyor ise Büyük ihtimalle EssentialsXProtect
Düzelmez ise skript'lerin ile alakalı

Doğru tahmin etmişsin yardımın için teşşekürler Sorun EssentialsXProtect'deymiş sorun çözüldü teşşekürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl