Sol Reklam

Oyuncuların kullanabilecekleri komutları görmesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kaadirboybeyi@outloo

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Puanlar
75
Yer
istanbul
Minecraft
jegy911

Discord:

jegy911#9836

Merhaba, sunucumuda bir komut yazıldığında ( /help gibi ) oyuncunun kullanabileceği her komutu görmesini istiyorum, bunun gibi bir şey nasıl yapabilirim? veya mevcut ise nereden bulabilirim?? Yardım ederseniz sevinirim

Merhaba, sunucumuda bir komut yazıldığında ( /help gibi ) oyuncunun kullanabileceği her komutu görmesini istiyorum, bunun gibi bir şey nasıl yapabilirim? veya mevcut ise nereden bulabilirim?? Yardım ederseniz sevinirim
O genellikle whitelist command sisteminde oluyor.

O genellikle whitelist command sisteminde oluyor.
whitelist command'in nerede olduğunu göremedim, ve dediğim gibi, bu kullanalılabilir komutları oyun içerisinde /help gibi bir şey yazdığımızda da oyuncunun görmesini istiyorum.

whitelist command'in nerede olduğunu göremedim, ve dediğim gibi, bu kullanalılabilir komutları oyun içerisinde /help gibi bir şey yazdığımızda da oyuncunun görmesini istiyorum.
Şöyle hocam oyuncular sadece sizin belirlediğiniz komutları kullanabilir buda aslında komut saldırısına karşı bir tık koruma olur diyebiliriz. GProtector EZProtector gibi eklentilerde bulunur. İsterseniz bunu skript ile de yapabilirsiniz.

Kod:
on command:
    if command sender is player:
        if player doesn't have permission "op":
            if command is "deneme" or "deneme2" or "deneme3":
            else:
                cancel event
                send "&2Sunucuadı &7- &aSunucumuzda kullanabileceğiniz komutlar: &7/deneme, /deneme2, /deneme3" to player

Bu skriptte deneme, deneme2 ve deneme 3 yazan yerleri benim eklediğim gibi komut ekleyebilirsiniz. Bunlar sadece oyuncuların kullanabileceği komutlar olacaktır. Send yazan yerden de mesajı değiştirebilirsiniz. Bunda op sistemi de mevcuttur. Eğer OP iseniz sizin için komut sınırlandırması bulunmamaktadır.

Üst düzey sunucu sürümlerinde "/" tuşuna bastığınızda kullanabileceğiniz komutları görürsünüz. Plhidepro gibi pluginler ise o komut listesine istediğiniz komutları eklemenize olanak sağlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı