kaadirboybeyi@outloo
Birisi mi Spawnlandı?
- Elmaslar
- 1
- Puanlar
- 75
- Yer
- istanbul
- Minecraft
- jegy911
Discord:
jegy911#9836
jegy911#9836
XBrexorX#2521
O genellikle whitelist command sisteminde oluyor.Merhaba, sunucumuda bir komut yazıldığında ( /help gibi ) oyuncunun kullanabileceği her komutu görmesini istiyorum, bunun gibi bir şey nasıl yapabilirim? veya mevcut ise nereden bulabilirim?? Yardım ederseniz sevinirim
jegy911#9836
whitelist command'in nerede olduğunu göremedim, ve dediğim gibi, bu kullanalılabilir komutları oyun içerisinde /help gibi bir şey yazdığımızda da oyuncunun görmesini istiyorum.O genellikle whitelist command sisteminde oluyor.
XBrexorX#2521
Şöyle hocam oyuncular sadece sizin belirlediğiniz komutları kullanabilir buda aslında komut saldırısına karşı bir tık koruma olur diyebiliriz. GProtector EZProtector gibi eklentilerde bulunur. İsterseniz bunu skript ile de yapabilirsiniz.whitelist command'in nerede olduğunu göremedim, ve dediğim gibi, bu kullanalılabilir komutları oyun içerisinde /help gibi bir şey yazdığımızda da oyuncunun görmesini istiyorum.
on command:
if command sender is player:
if player doesn't have permission "op":
if command is "deneme" or "deneme2" or "deneme3":
else:
cancel event
send "&2Sunucuadı &7- &aSunucumuzda kullanabileceğiniz komutlar: &7/deneme, /deneme2, /deneme3" to player
whiskeytr
Üst düzey sunucu sürümlerinde "/" tuşuna bastığınızda kullanabileceğiniz komutları görürsünüz. Plhidepro gibi pluginler ise o komut listesine istediğiniz komutları eklemenize olanak sağlar.Merhaba, sunucumuda bir komut yazıldığında ( /help gibi ) oyuncunun kullanabileceği her komutu görmesini istiyorum, bunun gibi bir şey nasıl yapabilirim? veya mevcut ise nereden bulabilirim?? Yardım ederseniz sevinirim