Oyuncuların Komutlarını Görme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Aur_Leafa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.145
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İdare eder! başarılar

Gayet mantıklı ve başarılı bir skript elinize kolunuza sağlık.

Gereksiz bir skript olmuş zaten loglardan takip edebiliyoruz skript gereksiz olur ama loglardan anlamayanlar için kullanışlı

MC-TR imza.png

Socialspy ile görebiliyorsunuz diye biliyorum

Skriptin sunucuyu yorabilceğni düşünüyorum socialspy veya bir çok eklenti varken skript kullanmak saçma fakat skript güzel başarılar

Merhaba, forum kuralları gereği skript paylaşımı konunuzda skript ile alakalı en az 3 adet resim gereklidir. aksi taktirde konunuz arşive alınacaktır, eksikleri tamamlamanız için 24 saat tanıyorum.

Bazı sunucuların giriş olayı login ile olmuyor. O zaman şifreyi vs. çalabilirler mi?
Özellikle bazı sunucular depoluyor ve onlar fark etmese de kötü amaçlı pluginler dosyayı kopyalayabiliyor ve depolamasalar bile kötü amaçlı yazılan pluginler komutları ve chati loglayarak kolaylıkla şifreleri öğrenebilir.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Skriptin sunucuyu yorabilceğni düşünüyorum socialspy veya bir çok eklenti varken skript kullanmak saçma fakat skript güzel başarılar
Skript düzgün yazılmazsa, gereksiz uzatılırsa yorar ki bu da cpu ya vs en fazla +%5 gibi bir artış yapar. Yani "Skript sunucuyu yorar, pl kullan" ifadeleri çok doğruyu yansıtmamaktadır.

Pluginle merhaba yazıldığında cevap veren bir şey yapmak yerine skript ile yapmak daha mantıklıdır, skript ile oyuncu /ada dediğinde ona özel bir ada oluşturan bir şey yapmak yerine pkuginle yapmak daha mantıklıdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl