Çözüldü Oyuncuların her girişte doğrulanmasını istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

The ExE

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
1
Minecraft
Teraofficiql

Discord:

Tera_Official#0039

Merhabalar bir soru sormak istiyorum, sunucumda aegis var ve oyuncular sadece sunucuya ilk girişlerinde doğrulanıyorlar. Ben oyuncuların her girişte doğrulanmasını istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? (hangi doğrulama olduğunun videosunu konuya eklerim)

bu videodaki ilk doğrulamayı kastediyorum. Lütfen yardımcı olun.

Merhabalar bir soru sormak istiyorum, sunucumda aegis var ve oyuncular sadece sunucuya ilk girişlerinde doğrulanıyorlar. Ben oyuncuların her girişte doğrulanmasını istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? (hangi doğrulama olduğunun videosunu konuya eklerim)

bu videodaki ilk doğrulamayı kastediyorum. Lütfen yardımcı olun.

Her girişte doğrulamasını yapması için eklentinin içinden ayar yapmak lazım bunun içinde java bilginin olması gerekiyor. (Diye biliyorum) 2. si bu ücretli bir eklenti leak kullanıyorsan ileride çok büyük sıkıntılar yaşayabilirsin.. Yardımcı olduysam en iyi cevap olarak işaretler misin :D?

bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim. Başka bir fikri olan varsa yazabilir :)

bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim. Başka bir fikri olan varsa yazabilir :)
Viasly ekibinden 100 TL gibi bir miktara satın alabilirsin aegisi, ben aldım ve gerçekten leak kullanmak pişmanlıktır bunu gördüm, 10 kat daha fazla performans sağlıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl