Çözüldü Oyuncuların Başındaki <> işaretleri kaldırma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TurkOglu53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.675
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TurkOglu53

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
5
Sunucumda Chatte Yazarken <> böle işaretler çıkıyor lütfen sorunu bilen varsa yazsın

XX6Wl7.png

Selam Dostum, Essentilas'ı lütfen yenileyin. Eğer ki sorun hayla devam ediyorsa Multiverse pluginleri
Yenileyin Ozaman sorun kalkıcagını düşünüyorum, eğer ki olursa mesaj atın konuyu kilitleyelim.

Essentials dosyasında bulunan config.yml dosyasına giriniz.
CTRL + F tuşlarına basın arama tuşu gelecektir EssentialsChat kelimesini aratın.
Biraz aşağısında group formats ve format bölümü bulunuyor , ordaki formatlardan > < kısımlarını kaldırın.
Eğer config'de >< bulunmuyor ise Essentials'sınızı sunucunuza en uygun olan sürümüne güncelleyin.

Selam Dostum, Essentilas'ı lütfen yenileyin. Eğer ki sorun hayla devam ediyorsa Multiverse pluginleri
Yenileyin Ozaman sorun kalkıcagını düşünüyorum, eğer ki olursa mesaj atın konuyu kilitleyelim.
Essentials dosyasında bulunan config.yml dosyasına giriniz.
CTRL + F tuşlarına basın arama tuşu gelecektir EssentialsChat kelimesini aratın.
Biraz aşağısında group formats ve format bölümü bulunuyor , ordaki formatlardan > < kısımlarını kaldırın.
Eğer config'de >< bulunmuyor ise Essentials'sınızı sunucunuza en uygun olan sürümüne güncelleyin.

Sorun Halen Devam Ediyor Ayrıca En uygun Sürümde :)

Sorun Halen Devam Ediyor Ayrıca En uygun Sürümde :)
Essentialsa reload attınız mı ?
Ayrıca factions sunucusu iseniz mstore > factions_mconf > instance.json >
Kod:
  "chatSetFormat":
  "chatSetFormatAt":
Bu kısmı bulup alttakiyle değiştirin.
Kod:
  "chatSetFormat": false,
  "chatSetFormatAt": "LOWEST",

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl