RakoNetwork#9348
evetGroup Manager , EssentialsChat mi kullanıyorsun?
RakoNetwork#9348
hiçbirşey çıkmadıEssentials -> config.yml -> chat kısmına gel ve ya {prefix} aratarak sil
RakoNetwork#9348
plugins dosyasına girip tüm pluginler gözükecek şekilde ekran görüntüsü atar mısın?hiçbirşey çıkmadı
çok plugin var discord varmıplugins dosyasına girip tüm pluginler gözükecek şekilde ekran görüntüsü atar mısın?
RakoNetwork#9348
RakoNetwork Ȓ'Ɛ᙭#9348çok plugin var discord varmı
attımRakoNetwork Ȓ'Ɛ᙭#9348
Cylonce#4109
Arkadaşlar Serverime Girince Chata Bişey Yazdım Ve Başında Kurucu Yazması Gerekirken {prefix} yazıyo yardım
Oyuncu: '{WORLDNAME} {DISPLAYNAME}:&f {MESSAGE}'
RakoNetwork#9348
Sorunu discord ile iletişime geçerek çözdüm SuperLobby plugini sorun. yani konu kitlenebilir1. Çözüm Yolu eğer ki hatan bu şekilde iseKod:Oyuncu: '{WORLDNAME} {DISPLAYNAME}:&f {MESSAGE}'
2. Çözüm Multiverse klasörüne gir oradan config.yml adlı dosyayı açıp CTRL + H'ye basarak "prefix chat" kısmını false yapman yeterli olucak
Cylonce#4109
Bunu bana yazıcağına rapor ederek konuyu çözülmüş olarak belirtebilirsin.Sorunu discord ile iletişime geçerek çözdüm SuperLobby plugini sorun. yani konu kitlenebilir
RakoNetwork#9348
burda yardımcı olarak cevapları ben veriyorum ama sen en iyi cevabı alıyorsun... Mantıklı -_-Bunu bana yazıcağına rapor ederek konuyu çözülmüş olarak belirtebilirsin.
Cylonce#4109
Herhangi bir mesajlı şekilde kendime en iyi cevap seçtirmedim dostum, istersen al senin olsun bana gerekli değiller.burda yardımcı olarak cevapları ben veriyorum ama sen en iyi cevabı alıyorsun... Mantıklı -_-
Belki bu çözüm işe yaramıştır eğer istiyorsan en iyi cevap al senin olsun :) bende 1'den fazla var. İYİ FORUMLAR1. Çözüm Yolu eğer ki hatan bu şekilde iseKod:Oyuncu: '{WORLDNAME} {DISPLAYNAME}:&f {MESSAGE}'
2. Çözüm Multiverse klasörüne gir oradan config.yml adlı dosyayı açıp CTRL + H'ye basarak "prefix chat" kısmını false yapman yeterli olucak
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!