Bulundu Oyuncularım İçin Eğlenceli Para Harcayacak Oyunlar Arıyorum Varmıdır ( Survival Sunucusu 1.8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

YıldızCraft

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
17
Minecraft
mertcan57tr

Discord:

mertcan5734

Oyuncularım İçin Eğlenceli Para Harcayacak Oyunlar Arıyorum Varmıdır ( Rulet,Jackpot,Milli Piyango) Vb Sizinde Aklınıza Güzel Oyunlar Geliyorsa Paylaşabilirmisiniz Para Harcayacak şeyler istiyorlar ben bulamadımda sizlerde varsa rica etsem ( Survival Sunucusu 1.8)

AdvancedLottery Ekletnisni öneririm

Oyuncularım İçin Eğlenceli Para Harcayacak Oyunlar Arıyorum Varmıdır ( Rulet,Jackpot,Milli Piyango) Vb Sizinde Aklınıza Güzel Oyunlar Geliyorsa Paylaşabilirmisiniz Para Harcayacak şeyler istiyorlar ben bulamadımda sizlerde varsa rica etsem ( Survival Sunucusu 1.8)
Merhabalar, önerdiğim eklentiler şunlardır;

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
: Bu eklenti oyununuza bar menüsü ekler bu bar menüsünü dilerseniz değiştirebilirsiniz örneğin kutsal su falan yapabilirsiniz. Eklentinin olayıda /bar komutuyla açılan menüden sizin belirlediğiniz fiyattaki ürünü oyuncu satın alırsa %50 ihtimalle parası 2 ye katlanıyor. Ya da parasını kaybediyor. Örneğin 150k ödediniz diyelim. Ya 300k Kazanıcaksınız ya da 150k kaybediceksiniz. (Şansını vesaire configden ayarlıyabiliyorsunuz)

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
: Coin flip eklentisi yazı tura eklentisidir oynamak için 2 kişi gerekir ya yatıdığın paranın 2 katını kazanırsın ya da diğer taraf 2 katını kazanır.

Jackpot sistemini yüksek ihtimalle biliyorsunuzdur.

İyi forumlar dileriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl