S
Silinen üye 79251
Ziyaretçi
deneyip geri dönüş sağlayacağım
Olumsuz veya olumlu dönüşünüzü bekliyor olacağım.
deneyip geri dönüş sağlayacağım
Samurai #0579
maalesef çalışmadı
Olumsuz veya olumlu dönüşünüzü bekliyor olacağım.
maalesef çalışmadı
Sherlock#5773
Bende chestcommands kullanıyorum ama çalışıyor arkadaşın başka bir sıkıntısı var
İlk olarak bu eski kullandığınız menü eklentisini silin. Daha sonra o eklentiyi kurun. DeluxeMenus menüsü için özel menü kurun ve hazır.
Bende chestcommands kullanıyorum ama çalışıyor arkadaşın başka bir sıkıntısı var
Samurai #0579
söylediklerinizin hepsini yaptım fakat benim aldığım hata daha derinden muhtemelen 2 veya daha fazla plugin çakışıyor ama hangileri olduğunu bulamıyorum.
İlk olarak bu eski kullandığınız menü eklentisini silin. Daha sonra o eklentiyi kurun. DeluxeMenus menüsü için özel menü kurun ve hazır.
Samurai #0579
bu da olmadı galiba yaptığım her şey boşa gidecek tekrardan yapmak zorunda kalacağım.Groupmanagerplus sildikten sonra essentialsgroupmanager yükle ve sunucuyu yeniden başlat sonra /pl Yaz gruopmanager ve essentialsgroupmanager varsa permleri yeniden verip dene
Samurai #0579
Sorunu pluginleri değiştirerek çözdüm yardımlarınız için teşekkür ederim.
Samurai #0579
tamamdır teşekkür ederim
Sorun çözüldüğüne sevindim. Bu arada konunun kilitlenmesi için üst yetkililere rapor atıyorum.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!