Çözüldü Oyuncular sadece kendi kitini görebiliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CellatFaruk

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
6
Minecraft
MertCKA

Discord:

MertCKA #4895

Millet birsürü kit ekledim /kits yazınca oplar görebiliyor hepsini ama oyuncu /kits yazdığında sadece chatte kendi kitini görebiliyor mesela oyuncu kiti var deneyimli kiti var uzman kiti var ama oyuncu /kits yazdığında sadece oyuncu kitini görebiliyor op olan kişiler /kits yazdığında bütün kitleri görebiliyor çözümünü bilen var mı ?

Öyle zaten, normal.

ama çoğu serverde gördüğüm /kits yazınca bütün kitlerin görünmesiydi alamasınlar ama hangi kitler olduğunu görebilsinler istiyorum

ChestCommands o menü açılıyor ordan kit seçiyorsun

DeluxeMenus, Chestcommands veya başka eklentiler ile yapabilirsin.

Millet birsürü kit ekledim /kits yazınca oplar görebiliyor hepsini ama oyuncu /kits yazdığında sadece chatte kendi kitini görebiliyor mesela oyuncu kiti var deneyimli kiti var uzman kiti var ama oyuncu /kits yazdığında sadece oyuncu kitini görebiliyor op olan kişiler /kits yazdığında bütün kitleri görebiliyor çözümünü bilen var mı ?
Dostum Eğer GUİ Oluşturmadıysan Kişi Hangi Rütbedeyse O Rütbe ve o rütbenin altındaki kitleri görür

GUI ? ama yüksek diyelim ki tecrübeli rütbesi var ve bu rütbe 6.sırada /kits yazdığında yine tek kendi kitini görüyor önceki rütbelerin kitini göremiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl