Çözüldü Oyuncular Komut Bloğunu Kulanamıyorlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cuneytqw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.041
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cuneytqw

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Öncelikle Merhabalar cuneytqw Hemen sana yardımcı olalım. İlk olarak comamnd blok u alıyorsunuz bir yere koyuyorsunuz
ve ışınlıcagınız X-Y-Z kordinatları alıyorsunuz nasıl mı F3 basıp ve orada kodları ışınlıcagınız yerin üstünde yanında solunda
her angi bi yere duruyorsunuz ve ÖRNEK ALTIN koyuyorsunuz sonrasında o kordinatları İlk baştaki yere yazıyorsunuz
tp @p 5-5-5 gibi
Anlamadıysanız İletişim adresimiz

eğer yanlıslıkla /stoplag yazdıysanız redstone ile ilgili hiçbirşey ve su vb. maddeler donar eğer benim dediğim komutu yanlıslıkla yazdıysanız /stoplag -c yazın belki düzelir :)

Merhaba benim sorunum konu başlığında belirtiğim gibi Mesela ışınlanacaklar bir yere komut bloğuyla düğmeye basıyorlar fakat ışınlanmıyorlar daha doğrusu düğmeye bile basamıyorlar bu sorunu nasıl çözebilirim yardımlarınızı bekliyorum kullandığım plugin paketi ise:http://www.mc-tr.com/konu/blaue-pvp-plugin-pack-yeni-nesil-pvp-paketi-by-ih4ck3rpvp-yurdakulhd.7279/
Öncelikle ServerProperties kısmından (enable-command-block=false -->ise Onu true yapınız) onun dışında bu olay wg li bir alanda olmuyorsa wg siz bir alanda deneyin attığınız wg de bir sıkıntı olabilir ve ayrıca sunucunuzda ki pluginleri kontrol ediniz herhangi biri bunu engelliyor olabilir.
İmza:
AlpSLTN
İYİ FORUMLAR.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl