Bulundu Oyuncular için sanal pazar plugini

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 01selim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 4.723
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

01selim

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
30
daha önce kullanıyordum, adını unutmuşum oyuncu kendi pazarını açıyordu sanal olarak oraya item ekliyordu bir başka birisi o adamın pazarına bakmak için/örneginpazar oyuncunun ismini yazıp o pazarı açabiliyordu pluginin adı neydi bilen varmı

Bu eklenti ile yapabilirsin.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
ve git.
bahsettigim bu degil herkezin kendi marketi olacak
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

ismini hatırlamıyorum oyucncu kodlarla elindekini marketine koyuyordu /market ekle 11111 diyelim biz buna ve 20 30 tane böyel eşşa koydu arkadaşlar marketime bakın /market whilegril yazıyordu chattta oyuncular o komudu yazınca sadece onun marketi gözüküyordu

Son düzenleme:
yok actionhose de bütün herkezin koydugu 1 yerde gözüküyor

Söylediğin eklentiyi @SYN_T3SL4 yapmıştı ama ücretli satıyor diye biliyorum bende bulunmakta ama sen nerden buldun onu?

adını biliyormusun pl nin peki cok eski benim bahsettigim 2015 den beri mi ne

adını biliyormusun pl nin peki cok eski benim bahsettigim 2015 den beri mi ne

İşte bende onu Diyorum ya eski ve @SYN_T3SL4 ını pl si idi o nerden buldun adını hatırlamıyorum.

onun sk si olamaz yabancı biri tarafından yapılmıştı spigot dan indirmiştim hatta

onun sk si olamaz yabancı biri tarafından yapılmıştı spigot dan indirmiştim hatta

Dostum anlamıyorsun galiba 1.si skript değil plugin
2.si eski ve satıştaydı yani spigot da da vardı.
3.sü zaten adı yabancı karakter içeriyor.

Dostum ben ücretsiz bir şekilde indirdim galiba kafana birşeyleri netleştirmişsin
o vatandaş dediğin gibi o pl yi yazmış olabilir
ama sadece onda değil başkalarındada kafa var onalrda kazamıyor pl ler oky ?
bilmiyorsan konuyu anlamsız yerlere getirme post kasma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl