ihalitisbackk
Creeper Evimi Patlattı
- Elmaslar
- 44
- Minecraft
- halitisbackk
Discord:
ihalitisbackk#7699
ihalitisbackk#7699
MrMistry#5436
discord üzerinden attığım skript çalıştı demiştin ?Sunucumda farklı dünyalarda (arena, orman) gibi dünyalarda ölünce öldüğü dünyanın farklı kordinatlarında spawn oluyorlar. ben hangi dünyada ölürse ölsün spawnda doğmasını istiyorum denemediğim komut kalmadı. mvsetspawn gibi komutları denedim. yardımcı olur musunuz?
ihalitisbackk#7699
ilginç bir şekilde bazen çalışıyor bazen çalışmıyor.discord üzerinden attığım skript çalıştı demiştin ?
MrMistry#5436
discorddan ilettim burdan da atayım ki arayanlar bulsunilginç bir şekilde bazen çalışıyor bazen çalışmıyor.
on death:
if victim is player:
teleport {spawnnokta}
command /olumspawn:
permission: nasıl.calısmaz.skript
permission message: &c iznin Yok
trigger:
set {spawnnokta} to player's location
ihalitisbackk#7699
MrMistry#5436
on death of player:
teleport victim to {spawnnokta}
command /olumspawn:
permission: nasıl.calısmaz.skript
permission message: &c iznin Yok
trigger:
set {spawnnokta} to player's location
iKaanStrafe
ihalitisbackk#7699
Çok teşekkürler Sorunum çözüldü. Konu kilit.JavaScript:on join: teleport the player to {spawn} on first join: teleport the player to {spawn} on respawn: teleport the player to {spawn} command /spawnyap: permission: op permission message: §cYetkin yok :/ trigger: set {spawn} to location of the player send "&cSpawn Ayarlandı Kanka." to player
iKaanStrafe
Rica ederim.Çok teşekkürler Sorunum çözüldü. Konu kilit.
MrMistry#5436
hiç respawn açısından düşünmedim :DJavaScript:on join: teleport the player to {spawn} on first join: teleport the player to {spawn} on respawn: teleport the player to {spawn} command /spawnyap: permission: op permission message: §cYetkin yok :/ trigger: set {spawn} to location of the player send "&cSpawn Ayarlandı Kanka." to player
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!