Çözüldü Oyuncular bazen birbirine hit atamıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nadir_aksolotl

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
3
Minecraft
nadir_aksolotl

Discord:

nadir_aksolotl.

Merhaba sunucum BoxMining sunucusu oyuncular elitra ile bazen trapde yer değişince bazen birbirlerine hit atamıyorlar ve gözlemlerime göre bu eğer oyuncuların savaş süresi biterse ve yer degisme hareketi yapılırsa oluyor genelde Combat pluginini değiştim ama hâlâ aynı eskiden CombatLogX kullanıyordum şuanda PvPManager sorunu bilen varsa lütfen acil yardım edebilirmi

Merhaba sunucum BoxMining sunucusu oyuncular elitra ile bazen trapde yer değişince bazen birbirlerine hit atamıyorlar ve gözlemlerime göre bu eğer oyuncuların savaş süresi biterse ve yer degisme hareketi yapılırsa oluyor genelde Combat pluginini değiştim ama hâlâ aynı eskiden CombatLogX kullanıyordum şuanda PvPManager sorunu bilen varsa lütfen acil yardım edebilirmi
Timings / Spark raporu atar mısınız?

Herhangi bir portal ışınlanması oluyormu?

Herhangi bir portal ışınlanması oluyormu?
Demek istediginizi tam anlamadım ama anladığım şekilde soyliyim sadece dünyalar arası geçiş için AdvancedPortals pluginini kullanıyorum

Soruna sebep olabilecek olarak düşündüklerim şu şekilde:

- Anticheat kontrolü yapmanız gerekebilir
- on walk veya every tick satırı kullanan bir skript anlık sıkıntı yaşatıyor olabilir
- Ek olarak skript versionunuz eski sürüm

Soruna sebep olabilecek olarak düşündüklerim şu şekilde:

- Anticheat kontrolü yapmanız gerekebilir
- on walk veya every tick satırı kullanan bir skript anlık sıkıntı yaşatıyor olabilir
- Ek olarak skript versionunuz eski sürüm
Tamamdır hepsini kontrol edicem şimdi ama anticheat kontrolünü nasıl yapabilirim çok fazla bilgim yok bu konuda Matrix grim ve vulcan kullanıyorum

Grim : Killaura, HitboxMax-VL, Threshold, Max-OffsetYükseltin (Toleransı Artırın).
Matrix : Combat (Reach, Hitbox)Offset, Expand, Bypass-TicksOffset/Expand'ı yükseltin. Bypass-Ticks'i uzatın.
Vulcan: Combat (Hitbox, Speed)Violation-Level / VL, SensitivityVL'yi yükseltin veya Sensitivity'yi düşürün.

Türkiyede yaşıyoruz malum internetler ve oyuncu sistemleri kötü bu sebepten ötürü biraz gevşetebilirsiniz ayarları (örn: 10 ise / 12-15 yapabilirsiniz ayarlamaları)
Not: Her ayar değişikliğini test etmeniz tavsiye edilir.

Dipnot: Sebep bundan kaynaklımı bilinmez lakin buda rahatlatır.

Grim : Killaura, HitboxMax-VL, Threshold, Max-OffsetYükseltin (Toleransı Artırın).
Matrix : Combat (Reach, Hitbox)Offset, Expand, Bypass-TicksOffset/Expand'ı yükseltin. Bypass-Ticks'i uzatın.
Vulcan: Combat (Hitbox, Speed)Violation-Level / VL, SensitivityVL'yi yükseltin veya Sensitivity'yi düşürün.

Türkiyede yaşıyoruz malum internetler ve oyuncu sistemleri kötü bu sebepten ötürü biraz gevşetebilirsiniz ayarları (örn: 10 ise / 12-15 yapabilirsiniz ayarlamaları)

Dipnot: Sebep bundan kaynaklımı bilinmez lakin buda rahatlatır.
Tamamdır teşekkürler yapıp haber vericem

yaptım ama düzelmedi

Dipnot: Sebep bundan kaynaklımı bilinmez lakin buda rahatlya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl