Hayır. O sorunu çözdüm :) Ancak farklı bir problem var. Oyuncular warp menüsünden yardim menüsünü seçtiğinde açılmıyor. yardim menüsü skript ile yazdım nasıl açtırabileceğimi bilmiyorum. Yani oyuncu warp menüsünden yardim seçintiğinde ./yardim menüsü ile yardim bölümü açılması gerekiyor ama açılmıyor :/Bir problem veya log yansıtıyor mu?
herhangi bir hata veriyormu komudu girdiklerindeHayır. O sorunu çözdüm :) Ancak farklı bir problem var. Oyuncular warp menüsünden yardim menüsünü seçtiğinde açılmıyor. yardim menüsü skript ile yazdım nasıl açtırabileceğimi bilmiyorum. Yani oyuncu warp menüsünden yardim seçintiğinde ./yardim menüsü ile yardim bölümü açılması gerekiyor ama açılmıyor :/
AliEmirBoztas#8203
Menü configini atarsanız yardımcı olalım.Hayır. O sorunu çözdüm :) Ancak farklı bir problem var. Oyuncular warp menüsünden yardim menüsünü seçtiğinde açılmıyor. yardim menüsü skript ile yazdım nasıl açtırabileceğimi bilmiyorum. Yani oyuncu warp menüsünden yardim seçintiğinde ./yardim menüsü ile yardim bölümü açılması gerekiyor ama açılmıyor :/
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!