Bulundu Oyuncular arası trade plugini

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Afeka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 864
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Afeka

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
Afeka1304

Discord:

sᴇᴛAfeka#4728

Oyuncular kendi arasında yapabileceği bir takas sistemi plugini arıyorum. Yardımcı olur musunuz?

Oyuncular kendi arasında yapabileceği bir takas sistemi plugini arıyorum. Yardımcı olur musunuz?
Merhabalar, ücretli olarak
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
eklentisini ücretsiz olarak da
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
eklentisini öneririm. Trade+ ile Trade System arasındaki fark Trade+ eklentisinde Claim bloğunu, exp ve daha fazlasını takas edebiliyorsun. Trade System eklentisinde ise bu sistem mevcut değil. Trade+ ücretli bir eklenti bu arada size iyi forumlar, iyi günler dilerim.

Merhabalar, ücretli olarak
eklentisini ücretsiz olarak da
eklentisini öneririm. Trade+ ile Trade System arasındaki fark Trade+ eklentisinde Claim bloğunu, exp ve daha fazlasını takas edebiliyorsun. Trade System eklentisinde ise bu sistem mevcut değil. Trade+ ücretli bir eklenti bu arada size iyi forumlar, iyi günler dilerim.
Aternos üzerinden direkt olarak plugini atarmısnız bu şekilde ben eklemeyi bilmiyorum

Aternos üzerinden direkt olarak plugini atarmısnız bu şekilde ben eklemeyi bilmiyorum
Aternos Üzerine girip eklentiler kısmında aratıp bulabilirsiniz.

Screenshot_11.png

Screenshot_12.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl