Çözüldü oyuncu üstünde tag gösterme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SnowySushi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.387
  • Etiketler Etiketler
    tag

SnowySushi

Üzgünüm, dengim değilsin.
Elmaslar
204

Discord:

SnowySushi#1869

Oyuncuların üstündeki isimin yanındaki tag ben de gözükmüyor, önceden gözüküyor du ancak baya bir pl değiştirmesi sonucu artık bir şekilde gözükmemesini becerdim tüm pllere baktım ama nasıl yapabiliceğimi bulamadım anlayan birini yazarsa sevinirim

kullandığım pller : tab, luckperms, chatmanager

ChatManager eklentisini kullanmanıza gerek yok fakat ne yapmak istediğinizi anlamadım?
taglardaki sorun TAB bölümünde mi yoksa SOHBET bölümünde mi?

Oyuncuların üstündeki isimin yanındaki tag ben de gözükmüyor, önceden gözüküyor du ancak baya bir pl değiştirmesi sonucu artık bir şekilde gözükmemesini becerdim tüm pllere baktım ama nasıl yapabiliceğimi bulamadım anlayan birini yazarsa sevinirim

kullandığım pller : tab, luckperms, chatmanager
config.yml dosyasından scoreboard-teams bölümünü aktifleştirin.

ChatManager eklentisini kullanmanıza gerek yok fakat ne yapmak istediğinizi anlamadım?
taglardaki sorun TAB bölümünde mi yoksa SOHBET bölümünde mi?
normal ortalıkta gezen oyuncunun üstünde mesela Kurucu SnowySushi yazıyor ya ben de kurucu yazmıyor işte

HEX kodları isimler için geçerli değildir. HEX kodu yerine normal bir renk kullanın.

tab plugini kullanıyorum bu üstteki yazıları başka bir yerden ayarlama imkanım yok mu ? essentials gibi

Bildiğim kadarıyla tab var, tab yeterli olur bence

tab var zaten ama hex kullandığım için oyuncu isimleri siyah oluyor çözemedim gitti ve onları nerden ayarlıcağımı bilmediğim için önüne &c &d gibi renkler koyarak hallediceğim

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl