Çözüldü Oyuncu sunucuya katıldığında EssentialsX / LuckPerms hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Paylaştığın log dosyasında birkaç hata var;

1) TAB Pluginin sıralama sisteminde BobyXigAligator oyuncusunun rankı listede tanımlanmamış rank none olarak algılanıyor yani herhangi bir yetkisi vs. yok, bu yüzden oyuncu sıralamalarda sürekli en alta düşer. Eklentinin dosyalarından oyuncunun adını bir yetki listesine ekle sorun çözülür.

2) Anladığım kadarıyla Essentials oyuncunun prefixine takılmıs işlemi sunucunun sisteminde işliyor fakat LuckPerms bu işlemleri threadda calıstırmaya izin vermiyor ve bu durum performans açısından sorun cıkarabilir. Eklentiyi güncellemeyi dene eğer hala sorun devam ediyorsa "luckperms/config.yml" dosyasının içinde "vault-unsafe-lookups: false" satırını bul ve "vault-unsafe-lookups: true" olarak değiştir. Sorun yüksek ihtimalle çözülür.

Eğer sorunlar hala devam ederse beni etiketleyebilirsin. :)
Üste belirtmiştim

LuckPerms config’inde vault-unsafe-lookups: true ayarını aktif ettiğimde sorun çözülüyor fakat bu lag oluşmasına sebep veriyor.

TAB sıralama sistem iise mormalde oyuncuları default olarak algılaması gerekirken none olarak algılıyor bunun çözümünü bulamadım

Leaf forkunun 1.21.4 taban sürümünü kullanıyordum tabanı 1.21.8 sürüme yükselttim ve sorun çözüldü. :slightly:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl