Bulundu Oyuncu Profili Görünteleme Skripti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HalCana
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.837
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sakin olun hepsi istatistik skripti, ne tartışıyorsunuz?

"Hatalımı ? Ben kendi sunucumda bunu kullanıyorum" yaklaşık 5 dakika sonra "ben sunucumda skript kullanmıyorum " anlıyorum sizi.skripti sizin yapıp yapmadığınıza bir şey demedim ne saçmaladınız acaba? Eklenti daha iyi olur veye eklenti kullansın gibi bir şey de demedim bu ne alaka?

Konunun dışına çıkmıyorum, konuda profil görüntülenme skripti istenmiş. sunucumu nasıl öldürürüm skripti değil. sizi düzeltiyorum.

gözümde gerçekten çok düştünüz. "sen at güzelini"

Kod:
options:
    p: &AKeep&CAlive →&7
command /profil [<offlineplayer>]:
    trigger:
        if arg 1 is set:
            if {profil::%arg-1%} is set:
                set {_saat} to "%now%"
                set {_kask} to arg 1's helmet
                set {_zırh} to arg 1's chestplate
                set {_pantolon} to arg 1's leggings
                set {_bot} to arg 1's boots
                create a gui with chest with 2 rows named "&8%arg 1% &7Profili":
                    wait 1 tick
                    if arg-1 is online:
                        make gui slot 9 with light green dye named "&eDurum" with lore "&3%arg 1% &7Şu anda ""&a&lÇevrimiçi&7"""
                    else:
                        make gui slot 9 with gray dye named "&7Durum: " with lore "&8%arg 1% &7Çevrimdışı||&7Sunucuya en son girişi: &8%{profil::songiriş::%arg 1%}%"
                    make gui slot 0 with skull of arg 1 named "&8%arg 1's display name%"

make gui slot 7 with diamond sword named "&7Bilgiler" with lore "&7Coin: &8%{coin::%arg-1%}%||&7Öldürme: &8%{profil::oldurme::%arg-1%}% ||&7Ölme: &8%{profil::olme::%arg 1%}% ||&7Oyuncu Leveli(XP): &8%arg 1's level% ||&7Sunucuya ilk katıldığı tarih: &8%{profil::ilkgiris::%arg 1%}%"
                    make gui slot 8 with clock named "&7Tarih (Sunucu saatinden hesaplar)" with lore "&7Tarih ve Saat: &8%{_saat}%"
                    if {muhtar::%arg-1%::gorevamount} is set:
                        if {muhtar::%arg-1%::gorevmob} is set:#                                  {muhtar::%player%::gorevmob}
                            make gui slot 17 with sign item named "&7Görev" with lore "&7Muhtar %arg-1% adlı oyuncudan %{muhtar::%player%::gorevtext}%&7 kesmeni istemiş.||&7Şuan %arg-1%, &a%{muhtar::%arg-1%::gorevmob}%&7 adet canavar kesmiş bulunmakta."
                        if {muhtar::%arg-1%::gorevitem} is set:
                            make gui slot 17 with sign item named "&7Görev" with lore "&7Muhtar %arg-1% adlı oyuncudan %{muhtar::%player%::gorevtext}%&7 istemiş."
                    if arg 1's tool is air:
                        make gui slot 5 with barrier named "&7Elinde hiçbir item &cyok&7!"
                    else:
                        make gui slot 5 with arg-1's tool

if helmet of arg 1 is air:
                        make gui slot 1 with barrier named "&7Kask'ı &cyok&7!"
                    else:
                        make gui slot 1 with {_kask}
                    if chestplate of arg 1 is air:
                        make gui slot 2 with barrier named "&7Zırh'ı &cyok&7!"
                    else:
                        make gui slot 2 with {_zırh}
                    if leggings of arg 1 is air:
                        make gui slot 3 with barrier named "&7Pantolon'u &cyok&7!"
                    else:
                        make gui slot 3 with {_pantolon}
                    if boots of arg 1 is air:
                        make gui slot 4 with barrier named "&7Bot'u &cyok&7!"
                    else:
                        make gui slot 4 with {_bot}
                    open last gui to player

else:
                send "{@p} &7Bu oyuncuya ait bilgi &cbulunamadı&7!"
        else:   
            execute player command "/profil %player%"
on join:
    {profil::%player%} isn't set:
        set {profil::oldurme::%player%} to 0
        set {profil::olme::%player%} to 0
        set {profil::%player%} to 1
        set {coin::%player%} to 0
        set {profil::ilkgiris::%player%} to now
    set {profil::songiriş::%player%} to now

command /dud <offlineplayer>:
    permission: op
    trigger:
        set {profil::%arg-1%} to 1
        set {coin::%arg-1%} to 0
        set {profil::oldurme::%arg-1%} to 0
        set {profil::olme::%arg-1%} to 0
        set {profil::profil::%arg-1%} to true
        set {profil::ilkgiris::%arg-1%} to now

on death:
    victim is player
    add 1 to {profil::olme::%victim%}

attacker is a player
    add 1 to {profil::oldurme::%attacker%}

2018 yılında yazılmış @kingOf0'a ait bir skript. Sizin iki skriptinizden daha güzel olsada bu skriptin eksik yanı Bukkit'in statistic apisini kullanmayışı.
Evet ama şuanki sunucumda kullanıyorum gibi bir cümle kurmadım ? Şuanda zaten sunucum kısa süreline kapalı ve sunucuya girerseniz zaten skript olmadığı anlaşılır ve eski 2018 yılındaki sunucumda bu profil sistemini kullanıyordum ve konu dışına çıkmıyormusun :'D :'D Cidden akşam akşam beni güldürdün ya helal olsun :D cidden morelim yoktu bana az da olsa motivasyon verdin :D ve Sizin iki skriptiniz Sizin cümlesi derken bu skriptler bize ait değil Türkçeyi doğru kullanın ve daha güzel olsa banane daha kötü olsa banane beni hiç alakadar etmez benim sunucum değil benim skriptim değil bunlar beni hiç alakadar etmez.

ve o kadar çok iyi biliyorsan neden başkaların skriptlerini atıyorsun kendin yapamıyormusun ?

İnsanları kendine salmak lazım da şimdi sustum ben @Puncher uzatmayalım, bilmiş insan gösteriş yapmaz, gösterişi sevmezmiş

İnsanları kendine salmak lazım da şimdi sustum ben @Puncher uzatmayalım, bilmiş insan gösteriş yapmaz, gösterişi sevmezmiş
Bencede arkadaşı salalım yoksa bize Plugin yapma dersi filan vermeye başlıyacak :'D :'D

Ha bu arada @CelestiaSu Senin ne zaman Craft Rosi'nin çalıntı paketleri ile yada Başka bir alıntı plugin paketi ile sunucu açmanı bekliyor olacağım :))
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Sakin olun hepsi istatistik skripti, ne tartışıyorsunuz?
Tartışılır burada gelip 1 tane bile kod yazmayı bilmeyip bilmiş gibi yaparsa tartışılır.

Bana türkçeyi doğru kullan demenize rağmen kendini hatalarınızı görmüyorsunuz.

"Evet ama şuanki sunucumda kullanıyorum gibi bir cümle kurmadım ? "
"2018 yılındaki sunucumda bu profil sistemini kullanıyordum "
"Hatalımı ? Ben kendi sunucumda bunu kullanıyorum"

Açıkçası kullandığınız kelimeler ve anlatmak istedikleriniz gerçekten birbiriyle uyuşmuyor.

" Sizin iki skriptiniz Sizin cümlesi derken bu skriptler bize ait değil "
"Sizin" bir cümle değil
"Sizin" burada "Sizin verdiğiniz skriptlerden" 'in yerine geçen bir kelime.

"sen at güzelini" dedikten sonra da
"daha güzel olsa banane daha kötü olsa banane beni hiç alakadar etmez" demenize hiç mi hiç anlam veremiyorum.

Burada konunun dışına çıkan sizlersiniz.

Konuyu devam ettiren sizsiniz :D? Gelip burada iki kişi benimle ataşıyorsunuz.

"bilmiş insan gösteriş yapmaz, gösterişi sevmezmiş " Gösteriş yaptığım nerden çıktı? iki kişi benimle laf dalaşına giriyorsunuz. Buradan kimin ne durumda olduğu gerçekten basit.

Bana türkçeyi doğru kullan demenize rağmen kendini hatalarınızı görmüyorsunuz.

"Evet ama şuanki sunucumda kullanıyorum gibi bir cümle kurmadım ? "
"2018 yılındaki sunucumda bu profil sistemini kullanıyordum "
"Hatalımı ? Ben kendi sunucumda bunu kullanıyorum"

Açıkçası kullandığınız kelimeler ve anlatmak istedikleriniz gerçekten birbiriyle uyuşmuyor.

" Sizin iki skriptiniz Sizin cümlesi derken bu skriptler bize ait değil "
"Sizin" bir cümle değil
"Sizin" burada "Sizin verdiğiniz skriptlerden" 'in yerine geçen bir kelime.

"sen at güzelini" dedikten sonra da
"daha güzel olsa banane daha kötü olsa banane beni hiç alakadar etmez" demenize hiç mi hiç anlam veremiyorum.

Burada konunun dışına çıkan sizlersiniz.

Konuyu devam ettiren sizsiniz :D? Gelip burada iki kişi benimle ataşıyorsunuz.

"bilmiş insan gösteriş yapmaz, gösterişi sevmezmiş " Gösteriş yaptığım nerden çıktı? iki kişi benimle laf dalaşına giriyorsunuz. Buradan kimin ne durumda olduğu gerçekten basit.
Çok okudun galiba Türkçeyi çözmek için konuyu yarım saate yazdına göre :d Konuyu devam ettiren biz değiliz burada konuyu başlatan sensin ve durumumuz neymiş acaba söylesene veya bir şey atsana :d ve Konu dışına çıkan asıl sensin Biz skriptleri atarız ve çıkarız konudan daha sonra sen daha iyi bir skript mi atarsan plugin mi atarsın bizi ilgilendirmez.

Bu kadar basit konuyu neden bu kadar uzattınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl