Oyuncu Menüsü Skripti

SalihGüdücü

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
29
Minecraft
Launa
X
SyTaxes

Discord:

'Réi#0232

Konu

İlk Olarak Herkeze Selamlar Bir Skript Arıyorum Aşağıda Anlattığım Özellikler Olması Yeterlidir!

Özellikler

1 - Oyuncuya Sağ Tıkladığında Bir Menü Açılcak
2- Menüde 3 yer hariç heryer yeşil cam olucak
3- O üç yerden en üsttekinde oyuncunun kafası olucak ve kafanın üstüne fare uçu geldiğinde adı yazıcak
4- Sol taraftakinde kırmızı cam ve sol tıkladığımızda cama o oyuncuya ışınlanma isteği atıcak
5- Sağ tarafta ise mavi camda "Selam Ver" Yazıcak Oyuncu tıkladıgında ise o oyuncuya /msg {oyuncu} Merhaba!

6- HEPSI BUKADAR!

Son Söz

Şimdiden Herkese Teşekkürler Böyle Bir Menü Taslağı Örnek Olarak Göstereyim!

Taslak
2018-08-11_14.41.44.png

Konu

İlk Olarak Herkeze Selamlar Bir Skript Arıyorum Aşağıda Anlattığım Özellikler Olması Yeterlidir!

Özellikler

3- O üç yerden en üsttekinde oyuncunun kafası olucak ve kafanın üstüne fare uçu geldiğinde adı yazıcak
4- Sol taraftakinde kırmızı cam ve sol tıkladığımızda cama o oyuncuya ışınlanma isteği atıcak
5- Sağ tarafta ise mavi camda "Selam Ver" Yazıcak Oyuncu tıkladıgında ise o oyuncuya /msg {oyuncu} Merhaba!

6- HEPSI BUKADAR!

Son Söz

Taslak
Ekli dosyayı görüntüle 39076

Dostum bir çelişki var bur da zaten oyuncuya sağ tıklayabilmesi için yanında olması lazım. Teleport isteği yollamak biraz acayip oluyor orayı biraz daha açar mısın?

Dostum bir çelişki var bur da zaten oyuncuya sağ tıklayabilmesi için yanında olması lazım. Teleport isteği yollamak biraz acayip oluyor orayı biraz daha açar mısın?

Oarayı pek bende anlatamadım oyuncuya tıkladıgında değilde sohbette konuşunca oyuncu "t" ye basıp oyuncunun adına tıklayınca menü açılsın die anlatmak istemiştim sorry :D

Ben Şöyle Bişe Yapapilirim Örenğin /om [Oyunu Adı] =Oyuncu Menusunu Açar

Konu

Özellikler

6- HEPSI BUKADAR!

Son Söz

Taslak
Ekli dosyayı görüntüle 39076

+ GÜNCEL BANA DA LAZIM

Json ile yapabilirim.Şuan biraz meşgulüm.

Son düzenleme:
tamam usta beklemedeyiz
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

yapabildin mi acaba ?
Zamanım yoktu bana discord üzerinden ulaş yaptığım zaman atarım.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl