Bulundu Oyuncu Marketi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Siyou

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1

Discord:

Siyou#4211

Bir item ile sandığa sağ tıklayacaklar ve o sandık market sandığı olacak sandığa fiyat belirleyerek farklı itemler koyabilecek ve diğer oyuncular o sandığı açtığında belirlenen fiyattan istediği eşyayı satın alabilecek.

Ayrıca bunların dışında tercihen belli bir zaman sonra sandığın kaybolmasını ve bu market sandığının sadece belli bir bölgede kurulmasını istiyorum. Yapabilirseniz çok iyi olur yapamazsanız ilk kısmı yapsanız da olur :/

bunun plugini vardı sanırım. skript isteklerine skript yerine sürekli plugin atan arkadaşlar birazdan gelir.

Demek istediğinizi tam anlayamadım ama, plugin olmasında herhangi bir sıkıntı bulunmuyorsa sanırım aradığınız pluginin ismi "QuickShop" geri yanıtınızı bekliyor olacağım. <3

Demek istediğinizi tam anlayamadım ama, plugin olmasında herhangi bir sıkıntı bulunmuyorsa sanırım aradığınız pluginin ismi "QuickShop" geri yanıtınızı bekliyor olacağım. <3
quickshopta bildiğim kadarıyla tek sandıkta birden fazla item satılamıyor ama yine de sorun çözüldü buldum

Bende bulamadım aradımda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl