Türk markalarından uzak durunuz, sebebi ise Türkiye'de bu markaları alanlar 2. el üzerinden tekrar satıyorlar. Memnun kalmazsınız.Monster cok gördüm, aynı zamanda excalibur da. Fikirlerinize ihtiyacım var
Türk markalarından uzak durunuz, sebebi ise Türkiye'de bu markaları alanlar 2. el üzerinden tekrar satıyorlar. Memnun kalmazsınız.
rokutai
Selamlar hocam, size önerim MSI Raider GE78 kendisi MSI'ın en iyi laptoplarından birisi diye düşünüyorum.Selamın aleyküm
50K bütçem var bana canavar oyuncu leptopu lazım. Önerilerinizi bekliyorum. Troll konu dışı yorum atanlar yazıları direk silinecektir.
Ne tarz oyunlar oynayacaksınız? Sadece oyun mu oynayacaksınız?Selamın aleyküm
50K bütçem var bana canavar oyuncu leptopu lazım. Önerilerinizi bekliyorum. Troll konu dışı yorum atanlar yazıları direk silinecektir.
rokutai
Monster & Excalibur'un çok reklamı yapılıyor fakat onların MSI Raider'i geçebileceğini sanmıyorum. (onları incelemedim)Monster cok gördüm, aynı zamanda excalibur da. Fikirlerinize ihtiyacım var
Oyun sınırı yok bizdeNe tarz oyunlar oynayacaksınız? Sadece oyun mu oynayacaksınız?
Bunun linki var mı? Bana bi atar mısınSelamlar hocam, size önerim MSI Raider GE78 kendisi MSI'ın en iyi laptoplarından birisi diye düşünüyorum.
Ekran Kartı: NVIDIA Geforce RTX 4070 veya 4060
İşlemcisi: AMD RYZEN 7 [NESİLİ HATIRLAMIYORUM]
RAM: 16 GB
Ekran: 165 HZ
Harddisk: 1 TB
Yaklaşık olarak fiyatı (bugüne göre) 50K'ya yakındır diye düşünüyorum. Ekran kartlarını zaten çoğu kişiye NVIDIA öneriyorum. Nesili hatırlasam onuda yazardım. Umarım faydalı olabilmişimdir. İyi Forumlar <3
umut54
Aklına gelecek tüm oyunları oynuyoruz. Rust, cs2, gta5,cyberpunk,battlefield serisi vs vs vsÇoğu kişi Monster sevmiyor ama benim 2 arkadaşım aldı ikisi de bir kaç yıldır kullanıyorlar fan sesi dışında başka şikayetleri yok. Fanlar da oyun oynarken o kadar gürültülü çalışıyor onun dışında normal laptop fan sesi geliyor. Bence Ankara veya İstanbulda yaşıyorsanız yani Monster servisinin olduğu bir şehirdeyseniz (Bunu deme sebebim 6 ayda bir ücretsiz bakımı var ondan faydalanmanız için diyorum.) Monster laptoplara bakmanızı öneririm. Genel olarak hangi oyunları oynadığınızı söylerseniz model önerisi de yapabilirim.
umut54
Birazcık bütçenizin dışına çıkabilirseniz eğerAklına gelecek tüm oyunları oynuyoruz. Rust, cs2, gta5,cyberpunk,battlefield serisi vs vs vs
atasci
umut54
Geriye 1₺ değil 2.001₺ kalıyor :dGeriye kalan 1TL'yi bana atabilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 253583Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!