Oyuncu laptopu önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Artiex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.119
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Artiex

The unique power of fire!
Elmaslar
158
Minecraft
zTugraa

Discord:

Artiex#4349

Merhaba Dostlar!
Öncelikle selamlar bir laptop almaya karar verdim, masaüstü alacaktım ama çok fazla memlekete falan giden birisiyim. Bu yüzden de laptop almam gerek.
Bütçe ve oynuyacağım oyunlar:
Bütçem max 8-9 bin türk lirası. Oynuyacağım oyunlar ise: Minecraft, Valorant, GTA V, The Witcher 3, Red Dead Redemption 2 vb.
Son Söz!
Bu oyunları en düşük, minimum grafik kalitesinde kaldıracak bir laptop öneren herkese kucak dolusu sevgilerimi sunarım.
İyi Forumlar

Son düzenleme:
AMD Ryzen 5 3500U APU VEGA 8 ekran kartı Minecraftda fln kasmıyor Valorantdada kasmıyor ama başka oyun oynamadığım için bilmiyorum .

Laptop almayın, oyun oynayacaksanız masaüstü almalısınız. Dizüstü bilgisayarda iyi performans alamazsınız. 8.000₺-9.000₺'ye bu oyunları en üst düzeyde oynayabileceğiniz bir bilgisayar bile satın alabilirsiniz.
Ah, onu bir de aileme anlatabilsem.

Ah, onu bir de aileme anlatabilsem.
Aynı sorunu bende yaşadım :( Acer nitro'nun 8-9k civarlarında 144hz monitörlü ryzen 7 işlemcili bilgisayarlarını tavsiye ederim günlerce açık bıraktım ve performans kaybı yaşamadım aynı şekilde ısınmıyorda

8.767₺ ile sana mükemmel bir bilgisayar topladım.

Sabit Disk (690₺)
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Ekran Kartı (2.100₺)
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Ana Kart (599₺)

İşlemci (1899₺)

Kasa (1049₺)

Klavye (244₺)

Monitör (1.400₺)

Fare (249₺ ucuzalar kalitesiz oluyor)

Hoparlör (259₺)

EXTRA:

Masana koyarsın uzun bir Mouse Pad (119₺)

Kulaklık (199₺)

1050TI'ın artık iş gördüğünü söylemek zor. Bütçeyi 10-10.5k'ya çıkarıp GTX 1650 alabilirse çok daha iyi olur.

1050TI'ın artık iş gördüğünü söylemek zor. Bütçeyi 10-10.5k'ya çıkarıp GTX 1650 alabilirse çok daha iyi olur.
Ek donanımlar bende bulunuyor onları çıkarıp alabilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl