Amoreas
Tasarımcı
- Elmaslar
- 1.189
- Minecraft
- Amoreas
Discord:
amoreas
''Özgün'' olmak seni bir diğer sunucudan ayıracak ve daha iyi kılacak olandır. ''Yenilikçi ve özgün olmak'' cümlesini herkes hemen hemen farklı anlıyor. Sunucunuzda 100 oyuncu varsa bütün oyuncuları memnun edemezsin lakin çoğunluk üzerinden ilerlersin. herkesk yenilikçi istiyor söylemin varken sen buna zıt bir düşünce söyledin, şimdi çelişki var, güzel bir örnek olurdu mesela bu. Sunucu sahibi olsaydım elimdeki kitleye göre hareket ederdim (her ne kadar nasıl bir sunucu açmak istesemde), elimde kitle olmasaydı ise sunucu açma amacıma yönelik hedefleri olan kitleleri kendime çekecek şekilde hareket ederdim. Düz mantık ile ilerlemek yerine elindekilere odaklanmak her zaman avantaj sağlar, kısaca krizi fırsata çevirmeli. Eğer bahsettiğin yenilikçiyi oyuncuların beğenmediyse hafif p2w yaparak oyuncularını mutlu edebilirsin mesela. Bahsettiğin şekilde minecraft tr kötü halde ve bunu bir sunucu açarak 1-3 ayda direkt olarak düzeltemezsiniz. En kötü 30-50 aktiflik ile yavaş yavaş ilerlenebilirMinecraft Türkiye bence bitmiştir ve bu böyle devam edecektir. Yenilikçi ve özgün sunucu yaparsanız oyuncu çekemiyorsunuz ve gelen oyuncularda sürekli bu yönleri eleştirip bunları kaldırmanızı talep ediyorlar. Bu yüzden artık sektör standart. Skyblock aç, botunu bas, gelen parayı ye, döngü.. Bu sadece Türkiye'de değil dediğiniz gibi dünyada da böyle. Şuan buraya birbirinden farklı özellikleri olan BoxMining sunucularını sıralayın desem emin olun özgün sistemli 2-3 sunucu ya çıkar ya çıkmaz. Çünkü özgün olmak işe yaramıyor. 1 Kutu, 3 Piksel, 3 Set yap ve geç. Bu adamlar kazanıyor zaten.