DangerYusuf#6617
TheLudoBile#3485
DangerYusuf#6617
2 kodu aynı anda çalıştırabilir diye düşündüm bilgilendirdiğin için teşekkürler arkadaş kendine uygun olanı kullanabilir.ilk arkadaşın yazdığı da sanırım aynı şeyi yapar diğer komut yerine çalışır
(SB) Mehmetturker 18#2280
Eğer yanlış biliyorsam birisi beni düzeltsin. Ancak, komut eventi iptal edilemez. Yani;Eğer kit komutunu engelleyip hata mesajını göndertmek istiyorsan:
Kod:on command "/kit": cancel event send "&ctest"
command /blabla:
cancel event
Komut eventide iptal edilebilir. fakat on command: şeklinde event şeklinde komut dışına yazmalısınEğer yanlış biliyorsam birisi beni düzeltsin. Ancak, komut eventi iptal edilemez. Yani;
Bu şekilde kullanamazsınız. Skript hata verir. Yanlış biliyorsam beni düzeltirseniz sevinirim. İyi forumlar.Kod:command /blabla: cancel event
on command "/blabla":
cancel event
(SB) Mehmetturker 18#2280
Ben baya bi eski versiyonda skript kullandığım için on command yazısını kabul etmiyordu alışkanlık olmuş ayrıca eski versiyonda komut da iptal edilemiyordu. Yanlış bilgilendirdim sanırsam özür dilerim.Komut eventide iptal edilebilir. fakat on command: şeklinde event şeklinde komut dışına yazmalısın
Kod:on command "/blabla": cancel event
on command "/blabla":
dostum kendi yazdığım skriptlerde komut iptal etmeyi böyle yapıyorum ve gayet iyi çalışıyorBen baya bi eski versiyonda skript kullandığım için on command yazısını kabul etmiyordu alışkanlık olmuş ayrıca eski versiyonda komut da iptal edilemiyordu. Yanlış bilgilendirdim sanırsam özür dilerim.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Ayrıca eski versiton skript deşeklindeki den den işaretinin içerisine koyulmuyordu komut.Kod:on command "/blabla":
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!