Bulundu Oyuncu hareket etmez ise sunucudan atılsın.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BlackKpoT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.113
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BlackKpoT

İlim Sahibi Olmak İsteyen
Hosting Görevlisi
Elmaslar
540
Minecraft
BlackKpoT

Discord:

BlackKpoT#3087

Loop-players tarzı bir skript maalesef ki istemiyorum. Eğer bu eklenti ile mümkünse çok tatlı olur. Ya da skript ile yapılıp bu tarz tüm oyuncuları checklememize gerek yok ise onu da tercih edebilir. Bu yardımı istememin sebebi Emek Skyblock sunucumda kırıktaş jeneratöründe 7/24 AFK bırakanlar var. Oyuncular sol tıka basılı tuttuğu için Essentials ile bir türlü AFK modunu tanımlayamıyorum.​

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
bu işi görebilir, autoclicker koruması mevcut.

Dipnot: Eğer vanilla olarak korumayı aşabilirsen paranı bile iade ediyorlar, o kadar iddialı bir eklenti.

Merhaba yardımcı olmak istedim 1 tablık boşluk var altaki 3 satırda
Bu hareket ettiğinde oyuncuyu lobiye gönderiyor. Bu işime yarar mı bilmiyorum ve hareket eden her oyuncu için bir veri gönderip sunucuyu yoracak.​

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
bu işi görebilir, autoclicker koruması mevcut.

Dipnot: Eğer vanilla olarak korumayı aşabilirsen paranı bile iade ediyorlar, o kadar iddialı bir eklenti.
O kadar extreme bir şeye gerek yok hocam ama tam olarak istediğim şey böyle. Yani oyuncuların jeneratörde afk bırakmalarını istemiyorum. Bu eklentide onu önlüyora benziyor ama bu dal için para ödemeyi düşünmüyorum. Ücretsiz araştıracağım.​

Denedim sıkıntısız çalışıyor Bir tab boşluk bırak altaki 2 satıra, sen senin zamanına göre ayarlıyabilirsin.
on pickup:
wait 30 minutes
execute player command "/lobi"

Denedim sıkıntısız çalışıyor Bir tab boşluk bırak altaki 2 satıra, sen senin zamanına göre ayarlıyabilirsin.
on pickup:
wait 30 minutes
execute player command "/lobi"
Bir oyuncu eşya alırsa 30 dakika sonra sunucudan atılacak. Ben öyle bir şey istemiyorum ki. Oyuncu maden kırmaya otomatik bırakıyor gidiyor sol tıkın üstüne bardak koyuyor sürekli kırmasını sağlıyor. Böylelikle EssentialsX AFK olup olmadığını algılayamıyor. Benim isteğim oyuncu blok kırarken AFK moduna girebilsin. Ayrıca AutoPickup olduğu için pickup yapamayacaktır.​

Yararlı oldu. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl