Çözüldü Oyuncu dahil bütün herkeste mute yetkisi var.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tradion
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 727
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tradion

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
Tradion
Merhaba arkadaşlar.Forumda yeniyim hatam olursa affola.Ben bi server açtım ama bu serverde opsuz da olsa oyuncudan vipe kadar herkeste mute yetkisi var ve ben bunu kaldıramıyorum yardımınıza ihtiyacım var şimdiden teşekkürler.

öncelikle groupmanager den yetki listesine bize ulaştır
skript ilede alakalı olabilir /sk disable all yazarak devam edebiliyorlarmı bak

Merhaba arkadaşlar.Forumda yeniyim hatam olursa affola.Ben bi server açtım ama bu serverde opsuz da olsa oyuncudan vipe kadar herkeste mute yetkisi var ve ben bunu kaldıramıyorum yardımınıza ihtiyacım var şimdiden teşekkürler.
server ip at yardımcı olayım

suan hastebin kapalı nerden atabilirim o listeyi

kaldırdım server ip sini

Groupmanager plugininde oyuncuların permlerinde essentials.mute yetkisi olabilir. Ya da yukarıda ki arkadaşın dediği gibi skriptlerinde bir kaç sıkıntı olabilir. İyi forumlar..

durum ne kontrol ettinmi yetki listesini ve skriptlerini atarmısın senin için şuanlık şöyle bi skript yaptım
Kod:
on command "mute":
    if player is not burak: # kendi ismini yaz
        cancel event
        send "şuanda tüm muteler devre dışı bırakılmıştır"
senden başka kimse mute atamaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl