Sol Reklam

Bulundu oyuncu chatine komut yazdırma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FurKqnTR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 685
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

FurKqnTR

FURKAN
Elmaslar
161
Puanlar
14.375
Minecraft
Furkqn

Discord:

Furkqntr

arkadaşlar merhaba
/skin url komutu var bildiğiniz gibi bu kodu oyuncunun chatine otomatik yazmak istiyorum bunun için ne kullanabilirim oyuncunun chatinde /skin url yazacak urlyi onlar girecek

/tellraw @a {"text":"CLICK !","clickEvent":{"action":"suggest_command","value":"Bonjour à tous !"}}
tellraw komutu bulabildim ancak skripte ekleyemiyorum

Kod:
command /yardım:
    trigger:
        execute player command "/help"
Örnek olması için attım. Bu sayede istediğini yapabilirsin.

Kod:
command /yardım:
    trigger:
        execute player command "/help"
Örnek olması için attım. Bu sayede istediğini yapabilirsin.
dostum sen beni hiç anlamamışsın heralde...

Komutu otomatik olarak kullandırtmak istediğinizi yazmışsınız, komutun sunucuya girdiği anda mı çalışmasını istiyorsunuz?
Komutu otomatik kullandırmak istemiyor, komutu oyuncunun chatine yazmak istiyor. Komutun geri kalanını da oyuncu kendisi girebilsin diye böyle istiyor.

Komutu otomatik kullandırmak istemiyor, komutu oyuncunun chatine yazmak istiyor. Komutun geri kalanını da oyuncu kendisi girebilsin diye böyle istiyor.
Teşekkür ediyorum açıklama için.

Bunu skript ile yapabilirsin biraz zor olacaktır ama

Ben şöyle anladım, doğru mudur? Şimdi oyuncu mesela skinini değiştirmek istiyor bir komut giriyor bu komut mesela /skin diye bir komut olsun bu komut aslında /skin url komutunu çalıştırıyor oyuncunun URL yi sadece girmesi gerekiyor doğru mudur? Eğer yanlışşam oyuncular naptıkları zaman chate url girmesi gerekecek söyleyebilir misiniz?

Ben şöyle anladım, doğru mudur? Şimdi oyuncu mesela skinini değiştirmek istiyor bir komut giriyor bu komut mesela /skin diye bir komut olsun bu komut aslında /skin url komutunu çalıştırıyor oyuncunun URL yi sadece girmesi gerekiyor doğru mudur? Eğer yanlışşam oyuncular naptıkları zaman chate url girmesi gerekecek söyleyebilir misiniz?
Doğru, oyuncunun chatine (örneğin) /skin yazdıracak, url kısmını da oyuncunun kendisi tamamlayacak. İstediği tam olarak böyle bir şey.

Kod:
on command "/skin":
    if arguments is not set:
        send "<suggest command:/skin set >&aTIKLA" to player
        cancel event
İstediğiniz acaba bu olabilir mi?

Kod:
function onPlayerChat(event) {
    var player = event.getPlayer();
    var message = event.getMessage();

if (message.equalsIgnoreCase("merhaba")) {
        // Oyuncu "merhaba" yazdığında yapılacak işlemler buraya gelecek
        player.performCommand("selam");
    } else if (message.equalsIgnoreCase("yardım")) {
        // Oyuncu "yardım" yazdığında yapılacak işlemler buraya gelecek
        player.performCommand("help");
    }
}

registerEvent("player.AsyncPlayerChatEvent", onPlayerChat);

Böyle bir şey mi ?

Bu skript, oyuncunun chat'e belirli bir mesaj yazdığında bir komutun otomatik olarak çalıştırılmasını sağlar. Örneğin, oyuncu "merhaba" yazarsa "selam" komutu çalıştırılır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!