dostum sen beni hiç anlamamışsın heralde...Örnek olması için attım. Bu sayede istediğini yapabilirsin.Kod:command /yardım: trigger: execute player command "/help"
Stephan53#4195
Komutu otomatik olarak kullandırtmak istediğinizi yazmışsınız, komutun sunucuya girdiği anda mı çalışmasını istiyorsunuz?dostum sen beni hiç anlamamışsın heralde...
larayasar
Komutu otomatik kullandırmak istemiyor, komutu oyuncunun chatine yazmak istiyor. Komutun geri kalanını da oyuncu kendisi girebilsin diye böyle istiyor.Komutu otomatik olarak kullandırtmak istediğinizi yazmışsınız, komutun sunucuya girdiği anda mı çalışmasını istiyorsunuz?
Teşekkür ediyorum açıklama için.Komutu otomatik kullandırmak istemiyor, komutu oyuncunun chatine yazmak istiyor. Komutun geri kalanını da oyuncu kendisi girebilsin diye böyle istiyor.
XBrexorX#2521
Ben şöyle anladım, doğru mudur? Şimdi oyuncu mesela skinini değiştirmek istiyor bir komut giriyor bu komut mesela /skin diye bir komut olsun bu komut aslında /skin url komutunu çalıştırıyor oyuncunun URL yi sadece girmesi gerekiyor doğru mudur? Eğer yanlışşam oyuncular naptıkları zaman chate url girmesi gerekecek söyleyebilir misiniz?Komutu otomatik kullandırmak istemiyor, komutu oyuncunun chatine yazmak istiyor. Komutun geri kalanını da oyuncu kendisi girebilsin diye böyle istiyor.
larayasar
Doğru, oyuncunun chatine (örneğin) /skin yazdıracak, url kısmını da oyuncunun kendisi tamamlayacak. İstediği tam olarak böyle bir şey.Ben şöyle anladım, doğru mudur? Şimdi oyuncu mesela skinini değiştirmek istiyor bir komut giriyor bu komut mesela /skin diye bir komut olsun bu komut aslında /skin url komutunu çalıştırıyor oyuncunun URL yi sadece girmesi gerekiyor doğru mudur? Eğer yanlışşam oyuncular naptıkları zaman chate url girmesi gerekecek söyleyebilir misiniz?
BloodyX#4069
function onPlayerChat(event) {
var player = event.getPlayer();
var message = event.getMessage();
if (message.equalsIgnoreCase("merhaba")) {
// Oyuncu "merhaba" yazdığında yapılacak işlemler buraya gelecek
player.performCommand("selam");
} else if (message.equalsIgnoreCase("yardım")) {
// Oyuncu "yardım" yazdığında yapılacak işlemler buraya gelecek
player.performCommand("help");
}
}