0mustafa
Hayır, essentials gibi bir kit yönetici eklentisi mi kullanıyorsun demek istedim.kiti nasıl vermesini soylersen dediğin şeymi direk giyili olarakmı yoksa envanterinemi ? eğer buysa giyili olarak vermesi daha iyi olur kitin adı baslangic
0mustafa
Tamam, kitleri nasıl veriyorsun? /kit gibi bir komut ile mi? Bunları da paylaşırsan koda eklemeleri yapabilirim.essentials değil PlayerKits2 diye bir pluginim var sorun olurmu
0mustafa
/kit give baslangic (buraya oyun ismini yaz.)yani şey /kit yazınca önüne bir ekran cıkıyor ordan istediğin kitin üstüne basıp alıyorsun
0mustafa
tamam sunucumu acıp denicem hemen geliyorum
options:
boxPvPWorldName: "boxpvp dünya ismi" # hangi dünyaya ilk defa giriş yapılırsa kit verilsin?
kitName: "baslangic" # verilecek kitin ismi
on world change:
if event-world is {@boxPvPWorldName}:
if {boxpvpkitGiven::%player%} isn't set:
set {boxpvpkitGiven::%player%} to true
set {_kitName} to {@kitName}
execute console command "kit give %{_kitName}% %name of player%"
0mustafa
Doğru, işe yaradı mı?options:
boxPvPWorldName: "BoxPvP" # hangi dünyaya ilk defa giriş yapılırsa kit verilsin?
kitName: "oyuncu" # verilecek kitin ismi
on world change:
if event-world is {@boxPvPWorldName}:
if {boxpvpkitGiven::%player%} isn't set:
set {boxpvpkitGiven::%player%} to true
set {_kitName} to {@kitName}
execute console command "kit give %{_kitName}% %name of player%"
kral senin verdiğini şöyle yaptım doğru demi
0mustafa
Rica ederim iyi forumlar :)kral bunu denedim ve bana kit verdi /kit give baslangic (buraya oyun ismini yaz.) çalışıyor bu ve senin verdiğin kodu yaptım dünyaya girdiğimde verdi eşyaları hemde 2. defa girdiğimde vermedi teşekkürler
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!