Bulundu Oyuncu Belirli Dünyaya İlk Defa Girince Ona Kit Verme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Erenslslsl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 545
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erenslslsl

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
28
Merhaba Arkdaşlar benim istediğim şu şimdi oyuncu ilk defa sunucuya girdi ve lobide lobideyken işte boxpvp oyununa gircek ve boxpvp oyununa girdiğinde ona benim belirlediğim başlangıc kitinin eşyalarını vermesini istiyorum ama bu sadece boxpvp oyununa ilk defa girdiğinde verilsin istiyorum Bunun için bir skript yaparmısınız ?

Merhaba Arkdaşlar benim istediğim şu şimdi oyuncu ilk defa sunucuya girdi ve lobide lobideyken işte boxpvp oyununa gircek ve boxpvp oyununa girdiğinde ona benim belirlediğim başlangıc kitinin eşyalarını vermesini istiyorum ama bu sadece boxpvp oyununa ilk defa girdiğinde verilsin istiyorum Bunun için bir skript yaparmısınız ?
5-10 dakikaya hazır olur.

Tamamdır Bekliyorum

BoxPvP ayrı bir dünya mı yoksa sunucu mu?

yani şey aynı sunucuda açtığım farklı dünyalar

yani şey aynı sunucuda açtığım farklı dünyalar
Peki dünyalara özel envanter olayını halletin mi ona göre yazayım, yoksa sorun çıkabilir mesela oyuncu BoxPvP'ye girince kiti alır fakat lobiye dönünce kit gitmeyebilir veya başka bir oyuna geçince çakışmalar olabilir.

Multiverse-İnventory pluginim var sorun olmaz demi ?

ben şunu istiyorum ya boxpvp ye ilk defa girdi kiti aldı lobiye dönünce o kiti istemiyorum zaten o boxpvp dünyasının envanterine özel
sadece boxpvp dünyasına ilk girdiğince oyuncuya baslangic kitini versin bukadar

ben şunu istiyorum ya boxpvp ye ilk defa girdi kiti aldı lobiye dönünce o kiti istemiyorum zaten o boxpvp dünyasının envanterine özel
sadece boxpvp dünyasına ilk girdiğince oyuncuya baslangic kitini versin bukadar
Python:
options:
    boxPvPWorldName: "boxpvp dünya ismi"

on world change:
    if name of event-world is {@boxPvPWorldName}:
        if {boxpvpkitGiven::%player%} isn't set:
            set {boxpvpkitGiven::%player%} to true

# kit verme kodları...

teşekkürler deniyorum hemen

teşekkürler deniyorum hemen
Şuanda kit vermiyor. Kiti nasıl vermesini istiyorsan onu da açıklarsan eklerim.

Ayrıca bu kodu çalıştırdıktan sonraki girişleri kaydedecek. Mesela kodu eklemeden önceki oyuncular başlangıç kitine sahip olacak yine, buna dikkat etmekte fayda var eğer ki aktif bir sunucuya ekleme yapıyorsan.

"boxpvp dünya ismi" buraya dünyanın ismi gelcek demi bide hangi kiti verdiğini nereye yazdın göremedim çaşılırsa farklı dünyalarada yapıcağım

"boxpvp dünya ismi" buraya dünyanın ismi gelcek demi bide hangi kiti verdiğini nereye yazdın göremedim çaşılırsa farklı dünyalarada yapıcağım
Kitleri nasıl verdiğini söylersen onu da ekleyebilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl