TRLegendary57
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 2
BlackKpoT#3087
Minezoid#4994
on join:
execute player command "rtp"
on first join:
Arkadaş 1.14.2 demiş. O eklenti 1.11 sürümüne kadar desteklemekte.Bu eklenti sorunu cevaplayacaktır:Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
1.14.3 demiştim ama ??Bu eklenti sorunu cevaplayacaktır:Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
peki ışınlandığı yere direk sethome yapmasını nasıl sağlarım ?eklentisini indirin ve aşağıdaki skriptle oyuna giren kişilerin rastgele ışınlanmasını sağlayınDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Oyunculara ''randomtp.basic'' yetkisini vermeyi unutmayın!Kod:on join: execute player command "rtp"
İlk girişte yapıcaksanız
Kod:on first join: execute player command "rtp"
Ben Bilmem Kİ ?#3432
BlackKpoT#3087
peki ışınlandığı yere direk sethome yapmasını nasıl sağlarım ?
on first join:
wait 1 second
execute player command "sethome"
send "&e&o&lEV &8&l♦ &aEviniz başarıyla kaydedildi &f&o/home &ayazarak gelebilirsiniz." to player
stop
Teşekkürler Deniyorum HemenKod:on first login: execute console command "/manuaddp %player% randomtp.basic" execute player command "/rtp" execute player command "/sethome" execute console command "/manudelp %player% randomtp.basic"
Ben Bilmem Kİ ?#3432
Güzelmiş senin sk Survival aaçarsam kullanırım.Sanırım ışınlandığı an oraya sethome çekilmesini istiyorsunuz. Yukarıda @ZediaphBack isimli dostumunuz önerdiği eklentiyi kurun. Ardından bu skripti deneyin.Kod:on first join: execute player command "rtp" wait 1 second execute player command "sethome" send "&e&o&lEV &8&l♦ &aEviniz başarıyla kaydedildi &f&o/home &ayazarak gelebilirsiniz." to player stop
! Özcan [17]
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!