KaktusNetwork
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 4
- Minecraft
- AzepTR
Discord:
azep
azep
besa3576
BeyazPolis#1044
İlk giren oyuncuya rütbe vermek niye sunucuya oldukça fazla yük bindirsin?? :///////Mümkün değil. En azından default ismini ve başlangıçta default katılımını değiştiremezsiniz. Luckyperm bu konuda oldukça katı.
***Düzenleme: Belki başlangıçta default katılımı değişiyordur şimdi emin olamadım bir yapılandırmaya göz atın derim ama sanmıyorum.***
Bende bu özelliğini sevmiyorum ama default grubunuza oyuncu yetkilerinizi verebilirsiniz veya bir eklenti yardımıyla oyuncu oyuna ilk kez giriş yaptığında oyuncu olarak grubunu değiştirebilirsiniz.
Ama bu özellik sunucuya oldukça fazla bir yük bindirebilir. En azından böyle bir özelliğe sahip bir eklentide okuduğum kadarıyla bunu söylüyorum.
Yük bindirebilir, işlemciden işlemciye değişir xeon lag yaparken ryzen bunun üstesinden 10 kat daha hızlı gelebilir örnek olarak söyluyorum.İlk giren oyuncuya rütbe vermek niye sunucuya oldukça fazla yük bindirsin?? :///////
Murtatan
Bu default grubunun permlerini oyuncu grubuna vermeye yaramıyor mu? Yeni giren oyuncu yine default rolünde kalıyor. Ne anlamı var?Sakın üsteki arkadaşın dediği ilkel bir yöntemi kullanmayın. Bu gereksiz lag sorununa ya da performans kayıplarına yol açabilir.
Size şimdi en iyi yöntem olarak şunu şunu önereceğim. Bu yöntem, yeni bir grup açıp bunu default grubunun parenti yapmak olacaktır bunun için:
1. /lp creategroup <grup-ismi>
Örnek: /lp creategroup oyuncu
2. /lp group default parent add <grup-ismi>
Örnek: /lp group default parent add oyuncuBu yöntemi aynı zamanda LuckPerms wikisinde bulabilirsiniz, iyi forumlar. (bkz.)Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Hmm, öyleyse yeni bir çözüm bulmam lazım. Biraz bekleteceğim.Bu default grubunun permlerini oyuncu grubuna vermeye yaramıyor mu? Yeni giren oyuncu yine default rolünde kalıyor. Ne anlamı var?
Murtatan
Ben skriptle yapmıştım daha önceki bir sunucumda. Yeni sunucumda direkt default grubunu oyuncu grubu olarak kullanmayı düşünüyorum.Hmm, öyleyse yeni bir çözüm bulmam lazım. Biraz bekleteceğim.
Skript kullanmak istemeyen geliştiriciler var benim gibi, onlar için sıkıntılı.Ben skriptle yapmıştım daha önceki bir sunucumda. Yeni sunucumda direkt default grubunu oyuncu grubu olarak kullanmayı düşünüyorum.
besa3576
Birden çok oyuncu aynı anda sunucuya girip birçok komut oynattığında işlemci bunu yürütmekte zorlanabilir dolayısıyla komutları oynatırken araya belli bir bekleme süresi koymak lazım da yine yük bindirebiliyor muhtemelen.İlk giren oyuncuya rütbe vermek niye sunucuya oldukça fazla yük bindirsin?? :///////

_thread
Default grubunun nesi var? Default grubunu değiştirmene gerek yok; düzenle.. Sadece o grubun prefix-suffix gibi ayarlarını Oyuncu olarak değiştir ve oyuna giren oyuncular tab/scoreboard’da Oyuncu diye adlandırılsın.Oyuna ilk giren oyuncu default grubuyla başlıyor ben bunu degiştirmek istiyorum nasıl degişirim.
racfourdtr
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!